Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Elba Lucia Sport & Suite Hotel 3*: Počitnice na Kanarskih otokih z vključenim polpenzionom že od 234,5€ na osebo!

Elba Lucia Sport & Suite Hotel 3*: Počitnice na Kanarskih otokih z vključenim polpenzionom že od 234,5€ na osebo!

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Spakirajte in odletite v tople kraje! Počitnice na Kanarskih otokih, na Fuerteventuri se vam bodo prav prilegle. Fuerteventura je otok sonca, vetra, valov, neskončnih plaž, peščenih sipin in vulkanov. Na izbiro 8-dnevne počitnice s...



Kaj ponudba vključuje?
Na izbiro 8-dnevne počitnice za 2 osebi z namestitvijo v studiu ali v apartmaju:8 DNI za 2 osebi z namestitvijo v studiu (slika 6):7x nočitev v studiu za 2 osebi,7x polpenzion za 2 osebi.Le 469 €, namesto 586 € za 2 osebi!8 DNI za 2 osebi z namestitvijo v apartmaju (slika 7):7x nočitev v apartmaju za 2 osebi,7x polpenzion za 2 osebi.Le 499 €, namesto 624 € za 2 osebi!Obe ponudbi vključujeta:Prevoz od letališča do hotela in obratno,prevoz do Caleta de fuste beach (slika 4),Neomejena uporaba zunanjega bazena.Ob rezervaciji do 3.1.2017 in plačilu do 18.1.2017 vam ponudnik ob bivanju v terminih od 4.1.2017 do 30.4.2017 prizna še DODATEN 10 % POPUST.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščene do 30.4.2017.Opis ponudbe
Nedaleč od Maroka, v objemu Atlantskega oceana, je v skupini sedmih Kanarskih otokov Fuerteventura. Otok sonca, vetra, valov, neskončnih plaž, peščenih sipin in vulkanov. Podnebje na drugem največjem otoku izmed Kanarskih otokov, ki naj bi bil hkrati tudi najstarejši med kanarskimi ’lepotci’ in je vulkanskega izvora, je zares ugodno, zato ne preseneča, da mu pravijo tudi otok večne pomladi. Fuerteventura ima kar 150 kilometrov peščenih plaž, ki se vrstijo na 340 kilometrov dolgi obali, zato je popoln kotiček za vse ljubitelje brezskrbnega poležavanja na soncu. V kolikor imate veliko energije za aktivne počitnice lahko obiščete najvišji vrh Fuertevnture imenovan Mount Jandi (807 m), se preizkusite v deskanju, kajtanju, potapljanju in drugih vodnih športih, ki so vam na voljo po vsem otoku. Hotel ELBA LUCÍA SPORT & SUITE HOTEL *** je prisrčen in miren hotel znotraj tropskega vrta, ki da dopolnjuje velik bazen, velik izbor športnih aktivnosti, 24 urna recepcija, otroški kotiček, restavracija, bar, supermarket. Omogoča vam brezplačen prevoz do letališča in plaže Caleta de Fuste, ki je oddaljena 3 km. Vse namestitve imajo popolno opremljeno kuhinjo, Sat TV, kopalnico in balkonom. V kolikor se odločite za apartma imate poleg spalnice še prostorno dnevno sobo. Polpenzion je sestavljen iz zajtrka in večerje, ki je postrežena v glavni hotelski restavraciji. Raznovrstni večerni meni se dopolnjuje s tedenskimi tematskimi večeri.Lepo opremljen in moderen studio ima kapacitete za 2 odrasli osebi in enega otroka. Vsebuje teraso, dnevno sobo s televizijo, kopalnico, kjer je sušilnik za lase ter dobro opremljeno kuhinjo (mikrovalovna pečica, hladilnik, jedilni servis).
Apartma je prostoren, udoben in primeren za največ 3 osebe oziroma 2 odrasli osebi ter 2 otroka.. Vsebuje eno spalnico, dnevno sobo, teraso, opremljeno kuhinjo ter kopalnico. Je prijetno opremljen, tako, da se boste vnjem zagotovo dobro počutili.
Plaže, ki jih enostavno morate videti:
Dunas (slika 8) – Plaže ob peščenih sipinah na severu otoka se nahajajo malo pred mestom Corralejo. Beli pesek daje morju smaragdni sijaj in so tako primerne za družine z otroki in ljubitelje vodnih športov.
Cofete (slika 5) – Plaža na skrajnem jugu otoka je uresničitev sanj za vse tiste, ki so dovolj pogumni za daljšo pot. Mogočne gore obkrožajo plažo z nekaj obiskovalci, saj je daleč stran od turističnih krajev. Pred leti so tu naselili ogroženo vrsto želve zato jo lahko z malo sreče vidite tudi vi.
Sotavento (slika 3) - Sotavento se nahaja na jugu otoka in je dolga 10 kilometrov. Zaradi nihanja gladine vode, se v notranjosti ustvari jezero, ki je idealen kraj za začetnike windurfinga in kajtanja preden se podajo v ocean.
Jedi, ki jih morate poskusiti:
Tapas – majhen pikanten prigrizek k vinu ali pivu
Gofio – pečena koruzna moka, kanarska specialitet
Vieja – najokusnejša kanarska riba – bela in nežna
Papas arrugadas – posušen krompir v slanem ovoju z ’mojo’ omako, ki gre k vsem ribjim in mesnim jedem
Queso – sir iz ovčjega, kozjega ali kravjega mleka: blag do pikanten
Puchero – zelenjavna enolončnica s svinjskim ali telečjim mesom
Priporočamo vam tudi izposojo avtomobila, da boste lahko otok raziskali od severa do juga: http://top-car-hire.com/
Nakup letalskih kart lahko opravite na: https://www.skyscanner.net/. Za direkten let priporočamo mesta: Milano Bergamo, Munich ali Budapest.
V kolikor potrebujete pomoč pri najemu avtomobila, nakupu letalskih kart, ali dodatnih izletih pišite na info@cpt-solutions.com, kamor lahko pišete v slovenskem jeziku, in z veseljem vam bodo pomagali.
Ustavite se za trenutek in si privoščite zaslužen oddih. Predstavljajte si sledečo sliko, vi z vam ljubo osebo, Kanarski otoki in njihovih 365 sončnih dni, fantastično vreme, naravne lepote in prečudovite plaže.
Plačajte le 95 € (Namestitev v studiu) ali 94 € (namestitev v apartmaju) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Počitnice na Kanarskih otokih (8-dnevna namestitev) za 2 osebi vas bodo stale že od 469 €, namesto 586 € za 2 osebi. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni na info@cpt-solutions.com, kamor lahko pišete v slovenskem jeziku.Rezervacija termina je finalno potrjena ob plačilu predračuna ponudniku (predračun vam pošlje ponudnik ob rezervaciji).Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Urb. Costa Antigua 35610 Antigua Fuerteventura, Španija.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.4.2017.Preostali znesek 374 € (Namestitev v studiu) ali 405 € (namestitev v apartmaju) plačate neposredno ponudniku po predračunu oz. v dogovoru s ponudnikom.Odpoved rezervacije več kot 5 dni pred prihodom je brezplačna,odpoved 4 ali 5 dni pred prihodom: zaračunana bo ena nočitev,odpoved rezervacije manj kot 4 dni pred prihodom ali ’no show’ : zaračunana bo celotna cena.Doplačila:3. oseba v nastanitvi z apartmajem: 11€/noč,8€ noč/osebo za ’all inclusive’’.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdili o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Elba Lucia Sport & Sutie Hotel 3* Kontaktni podatki:info@cpt-solutions.com Lokacija ponudnika: Urb. Costa Antigua 35610 Antigua Fuerteventura, Španija.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.