Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

APARTHOTEL VUČKO, Jahorina, Bosna in Hercegovina - 199 EUR - 2x nočitev v Superior sobi s polpenzionom za 2 osebi, Uporaba Spa oaze

APARTHOTEL VUČKO, Jahorina, Bosna in Hercegovina - 199 EUR - 2x nočitev v Superior sobi s polpenzionom za 2 osebi, Uporaba Spa oaze

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novozgrajeni AparthotelVučko nadaljuje tradicijo ekskluzivnega hotela, ki je bil zgrajen za potrebeOlimpijskih iger v Sarajevu leta 1984. Vučko je dobil ime po maskoti XIVzimskih olimpijskih iger, bil je namenjen za namestitev zelo pomembnih gostov,npr. švedskega kralja Gustava in ostalih pomembnih osebnosti olimpijskih iger. Gledena to, Aparthotel Vučko ponuja vrhunsko namestitev in storitve kot tudištevilne vsebine za lepši in bolj udoben oddih. Hotel se nahaja v središčuturističnega kompleksa.


Namestitvene enote Aparthotela Vučko so opremljene v skladuz najvišjimi svetovnimi standardi opremljanja in glede na inteligentnetehnologije bivanja.


Restavracija Vučko ponuja domačo in internacionalno kuhinjov avtentični notranjosti ali vrtu. Zaradi profesionalnega in vljudnega osebjater bogate gastronomske ponudbe, je restavracija mesto za vse generacije. S kapacitetoveč kot 350 mest, je restavracija Vučko primerna za organizacijo vseh vrstpraznovanj, porok, poslovnih kosil itd.


Ponujajo vam tudi Wellness&Spa Oazo, ki se nahaja nasvežem zraku z bistro izvirsko vodo in prečudovitim pogledom na borov gozd. Sproščanjeza oči, telo in dušo… za vsa čutila. Enkrat ko ste obkroženi z vsem, kar vam tadestinacija ponuja, boste dobili popolno sprostitev.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.