Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL HECCO, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 37 EUR - 1x nočitev v standardni dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

HOTEL HECCO, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 37 EUR - 1x nočitev v standardni dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Sprehodite se po Baščaršiji in obiščite znamenitosti Sarajeva. Potopite se v njegovo atmosfero, ki jo tvorijo predvsem odprti in gostoljubni ljudje. Za udobno namestitev na odlični lokaciji, le 5 minut od samega centra mesta, bo poskrbel hotel Hecco, moderen hotel, kjer so vse sobe udobno opremljene tako s televizijo kot tudi klimo in mini barom, hotelska restavracija pa ponuja samo najboljše jedi iz kakovostnih sestavin.


 Še vedno v Evropi, pa vseeno tako drugačno kot katerokoli drugo mesto na stari celini. Mesto, kjer je dolgoletno mešanje kultur in ideologij različnih delov sveta ustvarilo intenzivno večkulturno atmosfero, vas odprtih rok vabi da odkrijete njegove skrivnosti.Vzhodnjaška arhitektura je tisto, po čemer je glavni mesto Bosne in Hercegovine najbolj znano, tako da se obiskovalec počuti kot v nekem drugem času. Vendar se mošeje, na primer Gazi Husrev begova , najbolj znana mošeja na Baščaršiji, ali pa šarmantna Alipašina  mošeja v kamnu, zlivajo z avstro-ogrsko gradnjo, ki jo s ponosom zastopa prenovljena Vijećnica.


Srečali boste tudi druge stile, ki skupaj tvorijo sliko v vseh pogledih živo pisanega mesta.Specialete so posebno poglavje v zgodbi o Sarajevu. Sladke hurmašice in baklava ob fildžanu prave kave so ravno pravšnji spremljevalci sproščenih popoldnevov ko se sproščate po raziskovanju mestnega jedra, od Vječne vatre do središča Baščaršije s Sebiljem.


Vaš obisk Sarajeva naj bo v atraktivnem hotelu Hecco udoben in brezbrižen, da se vi lahko v miru posvetite pomembnim stvarem – raziskovanju tipičnih jedi in ročnih izdelkov v trgovinicah na Baščaršiji, vzpenjanju po vzpetinah okoli centra , kjer je še zelo vidna tradicionalna gradnja ozkih ulic mahal, vožnji s kočijo po Vrelu Bosne (izviru reke Bosne), ali sedenju na klopeh parkov ali v eni izmed številnih restavracij, lokalov ali kavarn.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.