Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Borovničeva krema za obraz: BLUEBERRY PANNA COTTA - SADNO DOŽIVETJE ZA IZBIRČNE

Borovničeva krema za obraz: BLUEBERRY PANNA COTTA - SADNO DOŽIVETJE ZA IZBIRČNE

52%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>SKINFOOD kozmetika je pripravljena na osnovi super živil in žitnih proteinov, ne vsebuje parafinov, parabenov in ostalih sintetičnih dodatkov. Učinkovitost super živil na naš organizem je znanstveno dokazana. Ker je koža naš največji organ, kateri je tudi najbolj izpostavljen zunanjim vplivom, potrebuje tudi super in naravno nego. Kozmetika SKINFOOD je hrana za vašo kožo v pravem pomenu besede.
Nepogrešljiva nega za utrujeno, uvelo, slabo prekrvavljeno kožo potrebno osvežitve. Žitni proteini, dvojna moč izvlečka borovnic, med in vitamin E, nudijo koži izdatno nego, katera poveča naravno odpornost kože in pripomore k njenemu zdravemu videzu.
Suhi ekstrakt borovnice se pridobiva z liofilizacijo - sušenjem razpršenih sadnih sokov pri nizki temperaturi in nizkem tlaku. To omogoča, da se ohranijo biološko aktivne sestavine, vsi vitamini in minerali. Polifenoli kateri so prisotni v borovnicah ščitijo kožo pred škodljivim UV sevanjem ter omilijo že nastalo škodo oksidativnega stresa. Izvleček medu odlično deluje v sinergiji z negovalnimi sestavinami, saj je močan vlažilec kateri ponese aktivne sestavine globoko v celice in spodbudi celično presnovo.
Vijolična barva je posledica ekstrakta borovnic, vendar kože ne obarva.
KREMA NI NADOMESTILO ZA SPF ZAŠČITO
UČINKOVINE :
- koncentrat borovnic
- izvleček borovnic
- vitamin E
- izvleček medu
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.