Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL GALLHAUS, San Giovanni in Val Aurina, Italija - 599 EUR - 3x nočitev za 2 osebi, 3x zajtrk, malica in večerja za 2 osebi

HOTEL GALLHAUS, San Giovanni in Val Aurina, Italija - 599 EUR - 3x nočitev za 2 osebi, 3x zajtrk, malica in večerja za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Občutek popolnega udobja in varnosti – Gallhaus vam ta občutekzagotavlja. Prostorne in stilsko dovršene sobe obljubljajo toplino doma.Naravni in vrhunski materiali, kot je les, vam bodo dali možnost, da doživitepravo Tirolsko. V spa in wellness centru s čudovitim panoramskim pogledom seboste popolnoma sprostili. Gastronomska ponudba vam bo pričarala nepozabnoizkušnjo čudovitih jedi, ki se jih boste še dolgo spominjali. Športnihaktivnosti je na pretek. Tisto, zaradi česar pa bo vaše bivanje v Gallhaushotelu zares izjemno, pa je gostoljubnost gostiteljev!


Družina Lechner, ki je svojemu delupredana s srcem in dušo, vas bo sprejela odprtih rok. Gostoljubje in prijetnovzdušje je njihova prioriteta, zato se boste že takoj počutili kot doma.Družina je znana po svoji 30-letni tradiciji in je verjetno glavni razlog zakajse gosti rade volje vračajo nazaj.Sobe v hotelu Gallhaus ponujajo popolnoudobje. Ljubezen do detajlov je vidna v vseh sobah. Počutili se boste popolnomasproščeno in pomirjeno.


Smučišče za vse zimske navdušence se nahaja v bližini hotela. Moderno smučišče in neverjeten razgled na vrhu bo vse pustilbrez besed. Zaradi zanimive ponudbe, je smučišče Klausberg prejelo nagrade zasmučišče, ki je najbolj prijazno za družine. Čudovite gore (3000 m) so kot nalašč za planinske navdušence in ljubitelje narave. Med pohodi lahko uživate ob pogledu na čiste reke in jezera, ki jih boste videli na poti do cilja. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.