Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

LAST MINUTE! ŠOLA VOŽNJE ZA B KATEGORIJO 18 UR, Z AKCIJSKIM POPUSTOM ZA ZAČETNIKE IN POVRATNIKE + DODATNI POPUST ZA DIJAKE IN ŠTUDENTE: Šola vožnje MACANIUS. AKCIJA 165€!

LAST MINUTE! ŠOLA VOŽNJE ZA B KATEGORIJO 18 UR, Z AKCIJSKIM POPUSTOM ZA ZAČETNIKE IN POVRATNIKE + DODATNI POPUST ZA DIJAKE IN ŠTUDENTE: Šola vožnje MACANIUS. AKCIJA 165€!

95%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


PONUDBA ZAJEMA!

  • 18 ur vožnje za B kategorijo
  • kupon lahko koristi le ena oseba
  • Obvezna predhodna prijava na telefonski številki 041/725-839
  • Z vožnjo je potrebno pričeti najkasneje do 31.12.2016
  • Ure vožnje se opravljajo v Ljubljani in bližnji okolici do 15 km, po dogovoru z inštuktorjem
  • Cene nadaljnjih ur:
    - za študente in dijake: 23€
    - za ostale: 24€
  • Možnost opravljanja tečaja CPP

Izpit za avtomobil je dandanes skoraj nepogrešljiv, saj živimo v času mobilnosti, kjer je potrebno hitro in varno prispeti od točke A do točke B. Za vse bodoče voznike imamo odlično ponudbo - postanite odličen voznik v Šoli vožnje Macanius v Ljubljani!

Za vse, ki še nimate vozniškega izpita in ga želite narediti je 18 ur vožnje za B kategorijo več kot odlična priložnost, da denarnici prijazno opravite enega izmed najbolj koristnih izpitov v življenju! 

Minimalno število ur za opravljanje izpita je 20 ur (število ur potrebno za opravljanje vozniškega izpita pa je odvisno od motivacije in znanja posameznega kandidata)

Izkoristite idealno priložnost in vstopite v svet vožnje s Šolo vožnje Macanius, kjer boste prevozili 18 ur v družbi izkušenega inštruktorja, ki vas bo vodil, učil in navadil na vožnjo na cestah. Vožnja bo zanimiva, razgibana in polna resničnih situacij, kjer se boste učili in spopadli s pravimi cestnimi dogodivščinami.

Opravite vozniški izpit za avto in postanite sam svoj šofer!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.