Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Knjiga O MAMAH VSE NAJBOLJŠE + Poštnina je BREZPLAČNA

Knjiga O MAMAH VSE NAJBOLJŠE + Poštnina je BREZPLAČNA

60%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Knjiga je doslej našla veliko bralcev, doživela je več ponatisov in radi jo berejo mame, očetje in mladi.
Očitno jim ima kaj povedati: o družini, medsebojnih odnosih, ljubezni, vrednotah, družbi, ustvarjanju in zapleteni dinamiki pisateljskega ustvarjalnega procesa.
Na prvi pogled je to družinska zgodba sodobnega časa, ko živimo hitro, in se odnosi v družini spreminjajo. Pisateljica je vse to upoštevala, predrugačila pa je predvsem podobo mame. Ta je v svetovni literaturi največkrat opisana kot trpeča junakinja, ki se žrtvuje za svoje otroke. Šele v post moderni literaturi dobi značilnosti povprečne ženske.
Sanja Pilić je podrla kliše, mama je naenkrat videti taka, kot so mame v resničnem življenju, z napakami in dobrimi lastnostmi.
Končno beremo roman o mami, ki je iz »mesa in krvi«. Dovoli si imeti svoje želje, pravico na na slab dan, na to, da je včasih malo zamišljena, raztresena, odsotna, slabe volje, depresivna. Toda vedno je simpatična. Neizmerno ljubi svoja otroka in moža. In se bori zanje. Ima pa tudi svoje sanje, hoče se uveljaviti, biti ustvarjalna, napisati knjigo.
Avtorica je vse spremenila: trpečo mater, nerazumevajočega očeta, problematične otroke … Vse je opisala drugače. Spontano, dobrohotno, razumevajoče in duhovito. Zna potolaži preveč zaposlene mame in očete, ki jih preganja slaba vest, ker imajo premalo časa za svoje otroke. Mladim bralcem pa pomaga boljše razumeti starše. In predvsem verjame v povezanost družine.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.