Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

MOBILNE HIŠKE V KAMPU IMPERIAL, Vodice, Hrvaška - 70 EUR - 2x nočitev v Standard mobilni hišici za do 6 oseb (4 odrasle osebe in 2 otroka), Stroški vode in elektrike

MOBILNE HIŠKE V KAMPU IMPERIAL, Vodice, Hrvaška - 70 EUR - 2x nočitev v Standard mobilni hišici za do 6 oseb (4 odrasle osebe in 2 otroka), Stroški vode in elektrike

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Neokrnjena narava inrazvejana obala Jadranskega morja predstavljata Hrvaško kot eno izmed najboljzaželenih destinacij za kampiranje. Priljubljena turistična destinacija naJadranu, Vodicah in bližina priljubljenih hrvaških otokov zagotavljata idiličnolokacijo za kampiranje in sprostitev, raziskovanje hrvaške obale, ter vsebinskoin rekreativno bogate počitnice.


Kamp Imperial Vodice se nahaja v neposredni bližini HotelaImperial in peščene plaže ter mirnemu okolju borovega gozda. Kamp s 3*razpolaga s 145 parcelami. Vsem ljubiteljem narave, ki imajo radi udobje inhišno vzdušje, ponuja kamp namestitev v mobilnih hiškah. Osemnajst modernih insodobno opremljenih mobilnih hišk je predvidenih za 4 oziroma za do največ 6ljudi.


Mobilne hiške s površino 24 m² so opremljene z manjšokuhinjo s hladilnikom in plinskim kuhalnikom, manjšo jedilnico, manjšo dnevnosobo s klopjo, sobo z zakonsko posteljo (135cmx190cm) in sobo z dve zasebnipostelji (70cmx90cm).


Vsaka hiška vsebuje tudi klimo, TV, tuš in zaseben WC. Polegtega pa gostje lahko uživajo na pokriti terasi z vrtno garnituro z velikostjo 10m².


Dobro zabava in rekreacija sta zagotovljeni na igrišču zatenis, odbojko in v fitness centru, medtem ko najmlajši lahko uživajo naotroškem igrišču.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.