Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

VIKEND V NEW YORKU, New York, Združene Države Amerike - 1.095 EUR - Povratni letalski prevoz v ekonomskem razredu za 1 osebo, Letališke in varnostne pristojbine za 1 osebo

VIKEND V NEW YORKU, New York, Združene Države Amerike - 1.095 EUR - Povratni letalski prevoz v ekonomskem razredu za 1 osebo, Letališke in varnostne pristojbine za 1 osebo

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Potep med nebotičniki na Manhattnu, čudovit razgled z vrha Empire State Buildinga, vožnja z ladjico do Kipa svobode, obisk svetovno znanih galerij in muzejev, počitek in rekreacija v Centralnem parku, ugodni nakupi, večerni potep po jazz klubih ali obisk predstave na Broadwayu ...


1. dan: LJUBLJANA–EVROPA–NEW YORK: Zbirališče potnikov na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (ali na enem od bližnjih letališč). Polet na eno od evropskih letališč in nadaljevanje leta v New York. Po pristanku v popoldanskih urah po krajevnem času in po opravljenih mejnih formalnostih prevoz do hotela na Manhattnu. Nastanitev in po krajšem počitku po želji sprehod z vodnikom po mestu, ki nikoli ne spi. Sprehod do središča Manhattna, svetlečega Times Squara – zbirališča Newyorčanov in turistov z vsega sveta, ter Rockefeller centra - mesta v mestu, do nepozabne Pete avenije in Empire State Buildinga. Empire State Building je 381,60 m visok nebotičnik iz leta 1931, zgrajen v slogu »art deco«. Ob lepem vremenu boste z razgledne ploščadi zagledali čarobno osvetljen Manhattan in si tako ustvarili pravljično podobo mesta. Prenočevanje v hotelu.


2. dan: NEW YORK: SPOZNAVANJE VELIKEGA JABOLKA : Za doplačilo vas vabimo na poldnevni avtobusni izlet po zgornjem in spodnjem Manhattnu. Tako boste najlaže in najbolje spoznali Veliko Jabolko, eno najbolj multikulturnih mest na svetu. Vozili se boste skozi skoraj vse mestne četrti in spoznali njihov posebni karakter in čar. Popoldne se boste lahko odločili še za dodatni izlet z ladjico na otoka Liberty in Ellis, z velikanskim Kipom svobode, ki simbolizira vrata v novi svet, in muzejem in prve postaje številnih priseljencev v Ameriko, ki so upali na boljši jutri. Kip je podarilo francosko ljudstvo Združenim državam leta 1884 v počastitev stoletnice ameriške neodvisnosti. Prenočevanje v hotelu.


3. dan: NEW YORK: KAJ VAS NAJBOLJ ZANIMA? ODLOČITEV JE VAŠA, MOŽNOSTI PA OGROMNE: Dan prost za oglede po želji. Priporočamo sprehod vsaj skozi enega izmed številnih muzejev ali galerij. Zvečer si boste lahko privoščili večerjo v eni izmed restavracij in jo obvezno zaključite z znamenito newyorško Cheese–cake. Obisk nočnega lokala z živo glasbo ali pa si boste za ta večer rezervirali predstavo na Broadwayu. Možnosti je veliko, izkušen Kompasov vodnik vam bo znal svetovati.


4. dan: NEW YORK–EVROPA: SHOPPING: Dopoldne bo čas, da obiščete katero izmed številnih trgovin, ki ponujajo najrazličnejše izdelke vseh cenovnih razredov – Bloomingdale’s, Macy’s, Century 21, za tehnične navdušence pa Apple Store ... Popoldne prevoz na letališče in polet proti Evropi.


5. dan: EVROPA–LJUBLJANA: Pristanek na enem od evropskih letališč v jutranjih urah. Nadaljevanje leta v Ljubljano (ali na bližnje letališče).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.