Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Bon v vrednosti 700€ za Lasersko odstranjevanje dlačic (IPL + RF) v Timeless centru v Ljubljani

Bon v vrednosti 700€ za Lasersko odstranjevanje dlačic (IPL + RF) v Timeless centru v Ljubljani

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Tudi vas moti nenehno vsakodnevno, britje in voskanje nadležnih dlačic in s tem povezane nevšečenosti, kot so bolečine, razdražena koža in nejevolja? Prava rešitev je IPL - lasersko odstranjevanje dlačic, s katerim se boste trajno poslovili od dlačic!
Naprava IPL ali laser, deluje na principu selektivne fototermolize. Z drugimi besedami to pomeni, da se svetloba določenega barvnega spektra selektivno absorbira v želeni tarči kot je npr melanin. Tarča absorbira svetlobo, ta pa se pretvori v toplotno energijo. S tem se na zelo omejenem področju zviša temperatura, kar povzroči koagulacijo. S tem uničimo, ne da bi pri tem poškodovali okoliško tkivo.
Terapija z IPL laserjem je neinvazivna, uporabljajo jo lahko tako moški kot ženske, ne glede na njihovo starost. Uporabo terapije odsvetujemo nosečnicam, ljudem z rakom, sladkorno boleznijo, kadar oseba jemlje zdravila, ki povečajo občutljivost na svetlobo, če je oseba nagnjena k brazgotinjenju, ali če ima na predelu, ki bi bil obravnavan, kožne bolezni ali odprte rane.
IPL+RF tehnologija je varna, v večini primerov neboleča in učinkovita rešitev za vse, ki se hočete znebiti nadležnih dlak. IPL tretma ne poškoduje vrhnjice kože, kot nekatera druga odstranjevanja dlak, dlake pa so po nekaj tretmajih trajno zreducirane.
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.