Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Komplet DVEH SPODNJIH MAJIC - STEZNIKOV ®​Slim&Lift v črni barvi za OBLIKOVANJE POSTAVE, izjemno udobne, brezšivne in kvalitetne + Poštnina je BREZPLAČNA

Komplet DVEH SPODNJIH MAJIC - STEZNIKOV ®​Slim&Lift v črni barvi za OBLIKOVANJE POSTAVE, izjemno udobne, brezšivne in kvalitetne + Poštnina je BREZPLAČNA

62%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Ste nesrečni zaradi izgleda svojega telesa? So vaše prsi neenakomerne? Vas živcira viseč trebuh? Vas je groza večernih oblek in oprijetih majčk!
Počutite se čudovito v vsaki obleki, ki jo boste oblekli! Vse kar potrebujete sta dva steznika/spodnji majici s katerima boste prikrili vse nepravilnosti in oblikovali postavo do popolnosti!
Steznik/spodnja majica v črni barvi je edinstveni steznik, s katerim boste v trenutku izgledale do nekaj kilogramov lažje in nekaj konfekcijskih številk tanjše.
Zgornji del steznika ima učinek čudežnega nedrčka in privzdigne vaše prsi, tako da izgledajo bujnejše in polnejše. Nižji del več plastega materiala steznikapa poskrbi za raven in napet trebuh.
Steznik je lahek in ultra-udobni korzet in nedrček v enem, saj je narejen s posebno tehniko pletenja. Velikost je univerzalna (S- XL) in je primeren za vse pripadnice nežnejšega spola, ki želijo vedno in povsod izgledati čudovito!
Lepo oblikujte svojo postavo s steznikom/spodnjo majčko, ki vam s svojo posebno tehniko pletenja omogoča lepše oblikovano postavo, bujnejše prsi in zravna "blazinice".


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.