Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Terme LENDAVA: 3 dni s polpenzionom in namestitvijo v Hotelu Lipa 3* že od 177 € za 2 osebi. Vključeno neomejeno kopanje!

Terme LENDAVA: 3 dni s polpenzionom in namestitvijo v Hotelu Lipa 3* že od 177 € za 2 osebi. Vključeno neomejeno kopanje!

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Super ponudba za oddih v priljubljenih slovenskih termah! Privoščite si 3 dni sprostitve v Hotelu Lipa 3* z vključenim polpenzionom in neomejenim kopanjem v Termah Lendava že od 177 €, namesto 292 €, za 2 osebi! Vključeno tudi...



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev za 2 osebi v dvoposteljni sobi s francoskim ležiščem v Hotelu Lipa 3*,2x polpenzion za 2 osebi.Neomejeno kopanje v Termah Lendava z edinstveno parafinsko vodo,uporaba kopalnega plašča,vključeno nočno kopanje ob petkih in sobotah do 23. ure, uporaba kopalnega plašča,možnost celodnevnega kopanja tudi na dan odhoda (brez uporabe kopalnega plašča),1x vstop v savno od 10.00 do 14.00 ure (infrardeča savna, turška parna kopel, finski savni s kristalo- in kromoterapijo), glasbeni plesni večeri ob torkih in petkih,nabiranje novih moči v Energijskem parku,animacijski program.Brezplačno parkirno mesto.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 7.11. in od 26.11. do 23.12.2016, za bivanje med tednom, za bivanje med vikendi in prazniki doplačilo*Za daljši oddih lahko kupite in združite več potrdil o ekskluzivni ceni in podaljšate svoj oddih.Opis ponudbe
Sredi vinorodnih goric z vrhunskimi vini, ki predstavljajo del kulinarične ponudbe, ležijo Terme Lendava. Njihova posebnost je edinstvena parafinska termalna voda, ki ima blagodejne učinke na tegobe gibalnega sistema, terme pa imajo tradicijo lajšanja revmatskih obolenj. Zaradi termalne vode in obilice možnosti aktivnega oddiha, terme pogosto obiskujejo rekreativni in profesionalni športniki. Zdrav duh v zdravem telesu je moto term, ki mu sledijo tako zaposleni kot gosti.
Hotel Lipa je srednje velik hotel s 120 sobami in pristno gostoljubnim in prijaznim osebjem. Osebni odnos osebja ustvarja sproščeno vzdušje za oddih z družino ali v dvoje. Lipa je tudi kolesarjem in pohodnikom prijazen hotel, v njegovi okolici pa bodo uživali tako rekreativni kot bolj izkušeni kolesarji. Posebnost Term Lendava je njihova termalna parafinska voda, ki je ni nikjer drugje v Evropi. Gostje hotela lahko njene učinke poizkusijo v bazenih ali skozi zdravstvene in wellness storitve ter kozmetiko na njeni osnovi.
Terme Lendava ponujajo številne možnosti za aktivni oddih, v okolici pa je na voljo več bolj in manj zahtevnih kolesarskih poti. Aktivni oddih na prostem cenijo tudi gostje, ki terme obiskujejo zaradi blagodejnih učinkov parafinske termalne vode in zdravstvenih storitev. Vodni park Term Lendava je primeren za rekreativno plavanje, posebej pa so urejene tudi kopalne površine za otroke. Plačajte le 27 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni oddih v Hotelu Lipa 3*s polpenzionom z neomejenim kopanjem v Termah Lendava, za 2 osebi, vas bo stal le 177 €, namesto 292 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 27 €, preostali znesek 150 € pa plačate direktno pri ponudniku.

Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija željenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na rezervacije@shr.si ali 02 512 2200.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Tomšičeva 2a,9220 Lendava.Ponudba velja za 2 osebi.*Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 7.11. in od 26.11. do 23.12.2016, bivanje med tednom od nedelje do petka, za bivanje med vikendi in prazniki doplačilo 4 € oseba/noč.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 150 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačilo: Turistična taksa: 1,15 €/osebo/noč.Prijavnina: 1 €/osebo.*Otroška doplačila in popusti: otrok do 2. leta: brezplačno, prvi in drugi otrok od 2 do 12 let pavšalno doplačilo 7 €/noč,otrok od 12 do 15 let 30% popust.Bivanje med vikendom ali praznikom: 4 € oseba/noč.Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.Prihod, po 14:00, odhod: do 11.00.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni,s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Lipa 3*, Terme Lendava, Sava Hotels & Resorts Kontaktni podatki: rezervacije@shr.si ali 02 512 2200 Lokacija ponudnika: Tomšičeva 2a,9220 Lendava


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.