Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL LIFE, Rogoznica, Dalmacija, Hrvaška - 217 EUR - 2x nočitev v Superior dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x bogat samopostrežni zajtrk

HOTEL LIFE, Rogoznica, Dalmacija, Hrvaška - 217 EUR - 2x nočitev v Superior dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x bogat samopostrežni zajtrk

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Life ponuja razkošno namestitev v 18 sobah in apartmajih. Njegova prijetna atmosfera, udobje ter edinstven dizajn bodo poskrbeli, da bo vaš oddih resnično nepozaben. Skrbno zasnovane sobe so opremljene z najnovejšimi tehnološkimi rešitvami, ki gostom ponujajo vse, kar potrebujejo za potovanja družinske ali poslovne narave.


Če iščete miren in intimen hotel za vaš dopust, kraj, kjer selahko počutite kot doma, nekaj razkošnega, vendar ne prevzetnega, kraj, kjerlahko vedno najdete znan obraz in prijetno dobrodošlico, manjši hotel, kateregaosebje zagotavlja najboljšo storitev obenem pa spoštuje vašo zasebnost, jeHotel Life najboljša izbira.Life Hotel 4 * je popolnoma nov butični hotel, v zasebnilasti, na odlični lokaciji. Do plaže vas loči le nekaj korakov, kjer se lahkosprostite na ležalnikih pod senčniki na plaži. Nahaja se med Rogoznico inPrimoštenom, v majhnem mirnem zalivu, kjer ponuja popolno vzdušje za vašepočitnice.


Hotel Life je zatočišče, kjer boste lahko uživali v mediteranski indalmatinski kuhinji, v sprostitvenih masažah in drugih zdraviliških tretmajih.S svojo ponudbo a la carte restavracije, barov, terase, notranjega in zunanjegabazena, savn, masaž, konferenčne dvorane, majhnega fitnesa, je Hotel Life zagotovoeden najnovejših hitov južnega Jadrana.V Wellnessu lahko s pomočjo strokovnega osebja uživate vrazličnih storitvah: pokrit ogrevan bazen, finska savna, parna kopel, garderobeopremljene s sušilnikom za lase, brisače, masaže in različni tretmaji za sprostitev.Masažni center ponuja: športna in medicinska masaža, fizioterapija,refleksoterapija, akupresura, aromaterapija, anticelulitna masaža.Restavracija Hotel Life na terasi ob zunanjem bazenu ponujatradicionalne mediteranske specialitete. Odlične lokalne sestavine ekološkepridelave so razlog za vrhunsko uživanje v restavraciji.


Narodni park Kornati je oddaljen 35 km, do starega jedra mesta Trogir, ki je uvrščen na seznam Unesca, pa je le 20 km. Ob hotelu je na voljo brezplačno parkirišče.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.