Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Grand Hotel Sava Superior 4*: 3 ali 4 dni prestiža v najlepšem termalnem hotelu v Rogaški Slatini! Vključena romantična večerja 'a la carte' v restavraciji Kaiser in masaža za oba!

Grand Hotel Sava Superior 4*: 3 ali 4 dni prestiža v najlepšem termalnem hotelu v Rogaški Slatini! Vključena romantična večerja 'a la carte' v restavraciji Kaiser in masaža za oba!

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Rajska ponudba za razvajanje v polnem pomenu besede. Obiščite Hotel Sava Rogaška 4*, kjer vam je na voljo 3 ali 4-dnevni oddih z bogatim polpenzionom, neomejenim kopanjem in savnanjem v Termah Lotus, sprostitvena masaža (20. min.) za 2...



Kaj ponudba vključuje?
Na izbiro 3 ali 4 -dnevni oddih za 2 osebi:3 DNI za 2 osebi:2x nočitev v superior classic sobi za 2 osebi,2x polpenzion za 2 osebi.Le 237 €, namesto 362 € za 2 osebi.4 DNI za 2 osebi:3x nočitev v superior classic sobi za 2 osebi,3x polpenzion za 2 osebi.Le 361 €, namesto 555 € za 2 osebi.Obe ponudbi vključujeta:Polpenzion vključuje:bogat samopostežni zajtrk v restavraciji Kristal terkulinarični večer v restavraciji Kristal - show cooking,1x romantična večerja v dvoje z izbranim kulinaričnim menijem v ’a la carte’ restavraciji Kaiser,dobrodošlica ob prihodu s sladkim cocktailom,neomejeno kopanje v Lotus termah,neomejeno savnanje v Lotus termah,romantično nočno kopanje vsak petek in soboto do 22:00 v Lotus Termah, kjer vas pričakuje tudi kozarec penine.1x sprostitvena masaža (20 min.) za 2 osebi,1x najem koles za 4 ure in polna piknik košarica za romantični izlet v dvoje,1x možen pozen zajtrk v sobo do 11:00 (po predhodnem naročilu),vsak petek in soboto plesna glasba v Kavarni Cappuccino,stekelnica zdravilne mineralne vode v sobi ob prihodu,neomejen vstop v fitness,prost vstop v Hit Casino Fontana,bogat animacijski program (organizirani sprehodi, družabne igre, delavnice, plesni večeri),program za duhovno in športno prebujanje: ’pozdrav jutru’’, jutranja gimnastika, vodna gimnastika, aqua aerobika.Brezplačen wi-fi internet,brezplačno parkirno mesto.Otrok do 5. leta BREZPLAČNO!*Potrdilo velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 23.12.2016.Za daljši oddih lahko kupite in združite več potrdil o ekskluzivni ceni in podaljšate svoj oddih.Opis ponudbe
Ste pripravljeni na pravi kraljevski termalni oddih?Prepustite se čarom Rogaške in doživite kraljevsko razvajanje v Grand Hotel Sava Superior 4*, ki je obdan s cvetočim parkom in zeleno naravo.
V Grand Hotelu Sava Superior 4* se boste prepričali, da je lahko bivanje nekaj posebnega, nekaj, kar vas bo sprostilo in napolnilo z dodatno energijo. Še posebej, če ga boste kombinirali z zdravilnimi dotiki naših maserjev, objemih termalne vode v termah Lotus, gurmanskimi užitki v naših restavracijah in sladkimi dobrotami kavarne in slaščičarne Cappuccino ali Imperial. Za vse našteto bo poskrbelo prijazno osebje v hotelu.Polpenzion vključuje ’show cooking’ ter romantično večerjo v dvoje z izbranim kulinaričnim menijem v ’a la carte’ restavraciji Kaiser. Za tiste ,ki radi spite dlje pa je omogoče pozen zajtrk v sobi (po predhodnem naročilu).Dan si lahko zapolnite z neomejenim kopanjem, savnanjem, koriščenjem masaže ali obiskom fitnesa. Da vam ne bo dolgčas, je organiziran tudi bogat animacijski in jutranji program.Ponudba vključuje tudi 4-urni najem koles, ter piknik košarico za s seboj. Izlet s kolesi vam predlagamo, saj se je odprl 14-kilometrski odsek kolesarske steze med Rogaško Slatino in Podčetrkom. Na omenjenem odseku je urejenih pet počivališč, kjer si lahko vzamete čas za počitek ter piknik košarico, ki jo prejmete v hotelu.. Podčetrtek je priljubljen turistični kraj, kjer si lahko ogledate mnogo znamenitosti.Po kolesarskemu izletu vam predlagamo romantično nočno kopanje, kjer prejmete tudi kozarec penine ter romantično večerjo v dvoje.Vsak trenutek, ki ga boste preživeli na oddihu v Grand Hotelu Sava, bo izjemen in zagotavljamo, da se boste od tam vrnili spočiti in polni lepih vtisov ter spominov!
Plačajte le 47 € (3 DNI) ali 73 € (4 DNI) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3 ali 4-dnevni oddih s polpenzionom v Grand Hotelu Sava superior 4*, za 2 osebi, vas bo stal že od 237 €, namesto 362 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Mestoidej kupci o ponudniku: "Hotel Sava me je navdušil s svojo gostoljubnostjo osebja, odlične slow food restavracije Keiser in suuper Tuine masaže pri maserki Špeli! Okoli je precej narave, zato sva se odlično naspala. Precej blizu je restavracija Amon, kjer te jedi red očarajo, saj je tradicionalna hrana v moderni in zdravi preobleki, potem Jelenov greben, kjer sva si ogledala jelene in čokoladnica Olimje. Skratka odpočila sva si." -L. B., 18.9.2016.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija željenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na 03 811 4000 ali info@rogaska.si.Lokacija ponudnika: Zdraviliški Trg 6, 3250 Rogaška SlatinaPonudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 23.12.2016.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 190 € (3 DNI) ali 288 € (4 DNI) plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila: Turistična taksa.*Otroški popusti in doplačila:Otrok do 5. leta brezplačno, v kolikor spi na ležišču skupaj s starši,otrok do 12 let 30 % popust (dodatno ležišče v sobah, GH Sava možno le v sobi grand).Doplačilo za lux sobo 13 €/noč/oseba,doplačilo za grand superior sobo 5 €/oseba/noč,,doplačilo za polni penzion: 20 €/dan,Otroška postelja 12 €.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Grand Hotel Sava Superior 4* Kontaktni podatki: 03 811 4000 ali info @rogaska.si Lokacija ponudnika: Zdraviliški Trg 6, 3250 Rogaška Slatina


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.