Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL DELMINIUM, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 69 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

HOTEL DELMINIUM, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 69 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Garni Delminium je družinski hotel v lasti družine Ćurčić z bogato tradicijo gostoljubja. V hotelu vas bodo toplo sprejeli v eni izmed najtišjih predelov predmestja.


Hotel se nahaja na velikem območju, ki obsega hotel in veliko parkirišče, ki je nadzorovano z varnostnim sistemom. Varovane zelene površine, ki obdajajo hotel in dovolj velike razdalje od cest dajejo pogled na zelene oaze, ki zagotavljajo predah od hrupa in vsakdanjega stresa. Hotel razpolaga z 10 enoposteljnih, 12 dvoposteljnih sob in 8 apartmajev, ki nudijo popolno udobje. V okvirju hotela se nahajata dva teniška terena ter nogometni teren. Hotel se nahaja v bližini olimpijske gore Igman in Bjelašnica (45 minut vožnje) od letališča je oddaljen le 4 km in 7 km od centra mesta.


Sarajevo se ponaša z dobro ohranjenim starim delom mesta, ki je poln edinstvene arhitekture še iz časov otomanskega cesarstva, vključno s številnimi kupolastimi džamijami in tradicionalnimi oblikami orientalske arhitekture, kot so konaki (prenočišča) in hanovi (gostilne). Ko boste v mestu, ne izpustite obiska ene izmed restavracij in lokalov oz. čevabdžinic, aščinic, burekdžinic, kafane in slaštitarne, kot jih imenujejo Sarajevčani, z bosanskimi specialitetami, kot so čevapčiči, burek ali pregrešno dobre sladice kot je baklava. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.