Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

DIAGNOSTIČNI PREVENTIVNI PREGLED ZA ŽENSKE + 40 LET v Zavodu Zdravje v ordinaciji Ljubljana in Mariboru

DIAGNOSTIČNI PREVENTIVNI PREGLED ZA ŽENSKE + 40 LET v Zavodu Zdravje v ordinaciji Ljubljana in Mariboru

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Težave, ki doletijo ženske po 40 letu
Z daljšanjem življenjske dobe je ženska v menopavzi lahko skoraj polovico svojega življenja. In težave ne nastopijo, ko izgubi menstruacijo, ampak že prej. Ženske imajo težave s srčno-žilnim sistemom, debelostjo, sladkorno boleznijo, boleznijo ščitnice, imajo uroginekološke težave, težave s kožo in videzom, s čustveno nestabilnostjo in pomanjkanjem libida. Tudi okostje in sklepi se začnejo starati že pri 30 letu, po 40 staranje samo še napreduje.
Danes zdravi, kaj pa jutri?
Namen preventivnega diagnostičnega  pregleda je odkriti morebitna odstopanja od normalnega zdravstvenega stanja, ki pri posameznici trenutno ne povzročajo nobenih bolezenskih težav in ta velja za zdravega. V resnici pa lahko skrita odstopanja pomenijo začetek sprememb, ki lahko sčasoma privedejo do zapletov in resno ogrozijo naše zdravje v  prihodnjih letih ali desetletjih. Čeprav nas nič ne boli, je priporočljivo, da se za preventivni  pregled odločimo preden nastanejo težave. »Dejavnikov tveganja namreč ne moremo nikoli povsem izključiti, s pravočasnimi ukrepi in motivacijo pa imamo možnost povsem preprečiti nastajanje kasnejših bolezenskih stanj.
Kako poteka diagnostični pregled  z medicinskim aparatom Sensitiv Imago?
V ordinaciji naš diagnostik – absolventka splošne medicine, preiskovanca diagnosticira z metodo diagnostičnega aparata Sensitiv Imago® ( medicinski pripomoček).  Postopek je neboleč, nima stranskih učinkov in je brez kakršnegakoli škodljivega sevanja. Točnost diagnostike je 97% in sicer aparat  zazna zelo natančno predstopnjo bolezni in bolezni v že obstoječi obliki.  Vnetne  procese, ciste, tumorje in rakasta stanja v telesu zaznava v zgodnji začetni fazi.  Na podlagi dobljenih rezultatov svetujemo in priporočimo nadaljnje postopke za povrnitev zdravega delovanja celic in s tem vitalnosti ter dobrega počutja.

Aparat zazna celo manjše motnje, ki se lahko kasneje razvijejo v resne bolezni.  Prognoza razvoja bolezni se lahko določi za obdobje od 1 do 5 let naprej!  Na podlagi dobljenih rezultatov, vam svetujemo za odpravljanje vzrokov težav, ki se pojavljajo zaradi različnih odstopanj v organizmu.
Ali lahko določimo stopnjo bolezni?
Lahko, vendar ne po sistemu, ki ga določa konvencionalna medicina. Pri tem načinu preventivnega pregleda gre za opredelitev stopnje spremembe, predvsem odkrivanju vzrokov in ugotavljanje smeri v katero sprememba vodi. Namen   je, da poiščemo vzroke, ki bi lahko v obdobju od 1-5 let privedli do bolezni in jih odpravili, da se bolezen ne razvije.  Kot pravi rek » Bolje preprečiti, kot zdraviti«
Kdo opravlja diagnostični pregled?
Preventivni diagnostični pregled opravi usposobljen diagnostik – absolventka splošne medicine z vsemi potrebnimi certifikati za upravljanje z aparatom Sensitiv Imago®.
Ali ima diagnostični aparat certifikat?
DA! Diagnostični aparat Sensitiv Imago® je  proizveden   v skladu EU, ima certifikat in je registriran medicinski pripomoček razreda IIa
Zakaj izbrati nas?
Preiskovancem  nudimo sproščeno vzdušje, izčrpno konzultacijo in diagnostične postopke brez bolečine, varne in neinvazivne. Gre za ordinacije srednje velikosti, kar je za preiskovance  najbolj primerno in ugodno. V naših ordinacijah  do vsakega preiskovanca    pristopimo individualno in brez hitenja, kar v  velikih ustanovah, kjer je število pacientov zelo veliko, ni mogoče. V skladu s stalnim inšpekcijskim nadzorom, se lahko pohvalimo s strokovnim in predanim delom do vsakega preiskovanca  in si nenehno prizadevamo za nadaljne izboljšave, da naši preiskovanci  dobijo v Zavodu Zdravje najboljšo storitev.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.