Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Odlični 3 ali 8 dnevni oddih s polpenzionom za 2 osebi v Apartmaju Nina** v Sv. Filip i Jakov

Odlični 3 ali 8 dnevni oddih s polpenzionom za 2 osebi v Apartmaju Nina** v Sv. Filip i Jakov

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Za vas smo izbrali idealno namestitev za počitniški oddih!
Apartma Nina** je sodobno opremljen in kot nalašč primerni za popolen oddih in sprostitev od napornih delovnih dni! S terase boste deležni čudovitega pogleda na morje. Nahaja se le 150m od najbližje plaže in 150m od samega centra.
SVETI FILIP I JAKOV
Osrčje Zadarske županije, krasi zgoraj omenjeno miniaturno naslje. Mestece je polno znamenitosti, v bližini pa imate možnost ogleda čudovitih nacionalnih parkov. Nahaja se v bližini prelepega Biograda na Moru in Zadra.
ZADAR
Zadar je očarljivo obalno mesto v katerem se mešata stara, več kot 3000 let bogata dediščina, z modernim. Zadar je idealna počitniška destinacija z veliko zabave in sprostitvenih dejavnosti. Predvsem zaradi svoje lege v središču jadranske obale, obkrožene s štirimi nacionalnimi parki: Plitvice, Paklenica, Krka in Kornati. Nič manj privlačno je največje naravno jezero na Hrvaškem - Vransko jezero v bližini Biograda. Vsi ti kraji so na dosegu roke, ena do dve uri vožnje z avtomobilom ali ladjo.
Nikakor ne smete pozabiti obiskati največej Zadarske atrakcije - Morske orgle! Edinstveno glasbilo, ki proizvaja zvok s pomočjo valov oceana. Zadar je znan tudi po svojem čudovitem sončnem zahodu in drugih zgodovinskih znamenitostih.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.