Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

VEČNO MESTO RIM IN VATIKAN, Rim, Italija - 117 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, Pristojbine in cestnine za 1 osebo

VEČNO MESTO RIM IN VATIKAN, Rim, Italija - 117 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, Pristojbine in cestnine za 1 osebo

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odkrijte Rim, večno mesto!


1.DAN: SLOVENIJA – ITALIJA: Odhod avtobusa vvečernih urah iz navedenih vstopnih mest. Nočna vožnja v Italijo, proti Rimu. 


2.DAN: RIM IN VATIKAN: Po prihodu vitalijansko prestolnico bomo najprej obiskali znamenito papeško državo Vatikan.Ogledali si bomo cerkev sv. Petra in Michelangelovo Pieta. Po želji se bomopovzpeli na kupolo cerkve, od koder je krasen razgled na Vatikan z vrtovi terna panoramo Rima. Po želji, za doplačilo in glede na možnost ogled Vatikanskihmuzejev in Sikstinske kapele. Popoldan bomo nadaljevali z ogledikulturnozgodovinskih znamenitosti Večnega mesta: trg Navona z vodnjakom Štirihrek, Panteon, vodnjak Trevi, kamor vržete kovanec, Španske stopnice,...Zvečervožnja do hotela v okolici, večerja in nočitev. 


3.DAN: RIM – SLOVENIJA: Po zajtrku si bomo ogledali  baziliko Sv. Pavla izven obzidja z medaljonipapežev, mogočni Kolosej, razgledni grič Kapitol od koder je najlepši moženpogled na  Forum Romanum. Nekaj prostegačasa bomo imeli za kavo ali prigrizek, nato pa bo v zgodnjih popoldanskih urahsledila vožnja z vmesnimi postanki, proti domu. V Slovenijo  bomo prispeli v nočnih urah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.