Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Večno mesto RIM in VATIKAN - 3 dnevni izlet z agencijo MM turist - odhodi iz LJUBLJANE, SEŽANE, CELJA in MARIBORA

Večno mesto RIM in VATIKAN - 3 dnevni izlet z agencijo MM turist - odhodi iz LJUBLJANE, SEŽANE, CELJA in MARIBORA

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Rim je živahna in sodobna evropska prestolnica Italije. Hkrati pa je Rim ogromen 3000 let star muzej.
Ponuja številne stare spomenike, umetniške zaklade in izjemno arhitekturo. Zaradi papeške državice Vatikan ima Rim vero v svojem srcu, v svoji duši pa zgodovino. Je mesto, ki vedno znova privablja in navdušuje obiskovalce.
PROGRAM: 
1.DAN: SLOVENIJA – ITALIJA
Odhod avtobusa v večernih urah iz navedenih vstopnih mest. Nočna vožnja v Italijo, proti Rimu. 
2.DAN: RIM IN VATIKAN
Po prihodu v italijansko prestolnico bomo najprej obiskali znamenito papeško državo Vatikan. Ogledali si bomo cerkev sv. Petra in Michelangelovo Pieta. Po želji se bomo povzpeli na kupolo cerkve, od koder je krasen razgled na Vatikan z vrtovi ter na panoramo Rima. Po želji, za doplačilo in glede na možnost ogled Vatikanskih muzejev in Sikstinske kapele. Popoldan bomo nadaljevali z ogledi kulturnozgodovinskih znamenitosti Večnega mesta: trg Navona z vodnjakom Štirih rek, Panteon, vodnjak Trevi, kamor vržete kovanec, Španske stopnice,...Zvečer vožnja do hotela v okolici, večerja in nočitev. 
3.DAN: RIM – SLOVENIJA
Po zajtrku si bomo ogledali baziliko Sv. Pavla izven obzidja z medaljoni papežev, mogočni Kolosej, razgledni grič Kapitol od koder je najlepši možen pogled na Forum Romanum. Nekaj prostega časa bomo imeli za kavo ali prigrizek, nato pa bo v zgodnjih popoldanskih urah sledila vožnja z vmesnimi postanki, proti domu. V Slovenijo bomo prispeli v nočnih urah.
Ponudba vsebuje: prevoz po programu, pristojbine in cestnine, 1x polpenzion (večerja in zajtrk) 3* v dvoposteljnih sobah v hotelu 3* (okolica Rima), zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo ter organizacijo izleta.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.