Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

DUNAJ Z LETALOM IZ LJUBLJANE, Dunaj, Avstrija - 144 EUR - Povratni letalski prevoz iz Ljubljane (Adria Airways) za 1 osebo, Letališke takse za 1 osebo

DUNAJ Z LETALOM IZ LJUBLJANE, Dunaj, Avstrija - 144 EUR - Povratni letalski prevoz iz Ljubljane (Adria Airways) za 1 osebo, Letališke takse za 1 osebo

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite Dunaj, prestolnico Avstrije, mesto s pestro zgodovino, ki leži ob lepi modri Donavi.Že zdavnaj je minil čas starega Dunaja s kongresi, kočijaži, zabavami in kraljivalčkov »mesta mojih sanj«, sijaja cesarstva. Ostala pa je lepota mesta, ki imaizredno veliko umetnostnih zakladov, ljubeznivo prebivalstvo, kulturno ozračje,v katerem si najdejo dom slikarji in glasbeniki mnogih dežel. Dunaj je vabljivv vseh letnih časih.


Dunaj ponuja za vsakogar nekaj! Na ogled vas vabijo palače ob znamenitem Ringu. Obiščite znano Karlovocerkev, Umetnostnozgodovinski in Naravoslovni muzej, Državno opero, Mestnohišo, Parlament, Dvorno gledališče, Votivno cerkev in Univerze. Želite spoznatisvetovno znane osebnosti? Obiščite muzej Madame Tussaund Vienna.



Vmes si privoščite kavo in znamenito Sacherjevo tortico v eni odštevilnih mestnih kavarn. Zvečer sepodajte v znameniti Grinzing ali se zapeljite na znamenitem Riesenrad vzabavišču Prater.


Drugi dan se že po zajtrku lahko odpravite do veličastne letnerezidence Habsburžanov, do Schönbrunna,kjer se sprehodite po slikovitem baročnem dvorcu in parku ter se podate v Živalski vrt Schönbrunn.Ob vrnitvi v center priporočamo ogled starega mestnega jedra s slovito stolnicosv. Štefana, dvorec Belvedere, Plečnikovo Zacherlovo hišo, znamenito stavboSecesije in druge najlepše dunajske secesijske spomenike.


Dunaj vsako letoponuja tudi zanimive razstave za ljubitelje umetnosti. Doživite utripcesarskega mesta! 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.