Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Aqua Larix: Celodnevno razvajanje s kopanjem in savnanjem za 2 osebi -46%

Aqua Larix: Celodnevno razvajanje s kopanjem in savnanjem za 2 osebi -46%

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odkrijte skrivnosti dobrega počutja in uživajte v kopanju in savnanju v Kranjski Gori. Celodnevno kopanje in savnanje v Wellnessu Aqua Larix, za 2 osebi, le 26 €, namesto 48 €!



Kaj ponudba vključuje?
Celodnevno kopanje in savnanje v Aqua Larix za 2 osebi.Velja za vstop med tednom ali za vikend.Dodatne UGODNOSTI za kupce Mestoidej: -20% na vse masaže za kupce Mestoidej v Vita centru Larix!Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.12.2016.Opis ponudbe
V Kranjski Gori vas pričakujejo živahna doživetja Julijskih Alp. Odkrijte skrivnosti dobrega počutja v wellness ponudbi Wellnes Aqua Larix.
V Aqua Larixu vas pričakuje sprostitveni in rekreacijski bazen (30°C), masažni bazen - whirlpool (36°C) in otroški bazen z igrali (30°C). Vodnih površin je kar 350m2. V svetu savn vam je na voljo turška, finska in infra savno, kjer vam je vedno na voljo piling ter sadje, voda in topli čaj.
Ne pozabita izkorisititi še 20% popusta na vse masaže za kupce Mestoidej.
Plačajte le 6 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Celodnevno kopanje in savnanje, za 2 osebi, vas bo stalo le 26 €, namesto 48 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 6 €, preostalih 20 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Za več informacij se obrnite na 04 588 45 00 (Aqua Larix).Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Aqua Larix: Borovška cesta 99, 4280 Kranjska Gora.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.12.2016.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 20 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Aqua Larix, Hit Alpinea d.d. Kontaktni podatki: 04 587 75 80 Lokacija ponudnika: Borovška cesta 99, 4280 Kranjska Gora



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.