Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Grand Hotel Sava Superior 4*: 3 ali 4 dni prestiža v najlepšem termalnem hotelu v Rogaški Slatini! Vključena romantična večerja 'a la carte' v restavraciji Kaiser in masaža za oba.

Grand Hotel Sava Superior 4*: 3 ali 4 dni prestiža v najlepšem termalnem hotelu v Rogaški Slatini! Vključena romantična večerja 'a la carte' v restavraciji Kaiser in masaža za oba.

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Rajska ponudba za razvajanje v polnem pomenu besede. Obiščite Hotel Sava Rogaška 4*, kjer vam je na voljo 3 ali 4-dnevni oddih z bogatim polpenzionom, neomejenim kopanjem in savnanjem v Termah Lotus, sprostitvena masaža (20. min.) za 2...



Kaj ponudba vključuje?
Na izbiro 3 ali 4 -dnevni oddih za 2 osebi:3 DNI za 2 osebi:2x nočitev v superior classic sobi za 2 osebi,2x polpenzion za 2 osebi.Le 237 €, namesto 362 € za 2 osebi.4 DNI za 2 osebi:3x nočitev v superior classic sobi za 2 osebi,3x polpenzion za 2 osebi.Le 361 €, namesto 555 € za 2 osebi.Obe ponudbi vključujeta:Polpenzion vključuje:bogat samopostežni zajtrk v restavraciji Kristal terkulinarični večer v restavraciji Kristal - show cooking,romantična večerja v dvoje z izbranim kulinaričnim menijem v ’a la carte’ restavraciji Kaiser,dobrodošlica ob prihodu s sladkim cocktailom,neomejeno kopanje v Lotus termah,neomejeno savnanje v Lotus termah,romantično nočno kopanje vsak petek in soboto do 22:00 v Lotus Termah, kjer vas pričakuje tudi kozarec penine.Sprostitvena masaža (20 min.) za 2 osebi,Najem koles za 4 ure in polna piknik košarica za romantični izlet v dvoje,Možen pozen zajtrk v sobo do 11:00 (po predhodnem naročilu),vsak petek in soboto plesna glasba v Kavarni Cappuccino,stekelnica zdravilne mineralne vode v sobi ob prihodu,neomejen vstop v fitness,prost vstop v Hit Casino Fontana,bogat animacijski program (organizirani sprehodi, družabne igre, delavnice, plesni večeri),program za duhovno in športno prebujanje: ’pozdrav jutru’’, jutranja gimnastika, vodna gimnastika, aqua aerobika.Brezplačen wi-fi internet,brezplačno parkirno mesto.Otrok do 5. leta BREZPLAČNO!*Potrdilo velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 25.9.2016.Za daljši oddih lahko kupite in združite več potrdil o ekskluzivni ceni in podaljšate svoj oddih.Opis ponudbe
Ste pripravljeni na pravi kraljevski termalni oddih?Prepustite se čarom Rogaške in doživite kraljevsko razvajanje v Grand Hotel Sava Superior 4*, ki je obdan s cvetočim parkom in zeleno naravo.
V Grand Hotelu Sava Superior 4* se boste prepričali, da je lahko bivanje nekaj posebnega, nekaj, kar vas bo sprostilo in napolnilo z dodatno energijo. Še posebej, če ga boste kombinirali z zdravilnimi dotiki naših maserjev, objemih termalne vode v termah Lotus, gurmanskimi užitki v naših restavracijah in sladkimi dobrotami kavarne in slaščičarne Cappuccino ali Imperial. Za vse našteto bo poskrbelo prijazno osebje v hotelu.Polpenzion vključuje ’show cooking’ ter romantično večerjo v dvoje z izbranim kulinaričnim menijem v ’a la carte’ restavraciji Kaiser. Za tiste ,ki radi spite dlje pa je omogoče pozen zajtrk v sobi (po predhodnem naročilu).Dan si lahko zapolnite z neomejenim kopanjem, savnanjem, koriščenjem masaže ali obiskom fitnesa. Da vam ne bo dolgčas, je organiziran tudi bogat animacijski in jutranji program.Ponudba vključuje tudi 4-urni najem koles, ter piknik košarico za s seboj. Izlet s kolesi vam predlagamo, saj se je odprl 14-kilometrski odsek kolesarske steze med Rogaško Slatino in Podčetrkom. Na omenjenem odseku je urejenih pet počivališč, kjer si lahko vzamete čas za počitek ter piknik košarico, ki jo prejmete v hotelu.. Podčetrtek je priljubljen turistični kraj, kjer si lahko ogledate mnogo znamenitosti.Po kolesarskemu izletu vam predlagamo romantično nočno kopanje, kjer prejmete tudi kozarec penine ter romantično večerjo v dvoje.Vsak trenutek, ki ga boste preživeli na oddihu v Grand Hotelu Sava, bo izjemen in zagotavljamo, da se boste od tam vrnili spočiti in polni lepih vtisov ter spominov!
Plačajte le 47 € (3 DNI) ali 73 € (4 DNI) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3 ali 4-dnevni oddih s polpenzionom v Grand Hotelu Sava superior 4*, za 2 osebi, vas bo stal že od 237 €, namesto 362 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 03 811 4000 ali info@rogaska.si.Lokacija ponudnika: Zdraviliški Trg 6, 3250 Rogaška SlatinaPonudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 25.9.2016.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 190 € (3 DNI) ali 288 € (4 DNI) plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila: Turistična taksa.*Otroški popusti in doplačila:Otrok do 5. leta brezplačno, v kolikor spi na ležišču skupaj s starši,otrok do 12 let 30 % popust (dodatno ležišče v sobah, GH Sava možno le v sobi grand).Doplačilo za lux sobo 15 €/dan,doplačilo za grand superior sobo 5 €/dan,doplačilo za polni penzion: 20 €/dan,Otroška postelja 12 €.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Grand Hotel Sava Superior 4* Kontaktni podatki: 03 811 4000 ali info @rogaska.si Lokacija ponudnika: Zdraviliški Trg 6, 3250 Rogaška Slatina


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.