Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Lepotni studio Dreams: Fotopomlajevanje obraza z diodnim laserjem ter cold hammerjem le 25,90 €

Lepotni studio Dreams: Fotopomlajevanje obraza z diodnim laserjem ter cold hammerjem le 25,90 €

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

V zadnjih letih so na področju anti-aginga prišli do spoznanja, da je za ohranjanje mladostnega videza, potrebno s postopki pomlajevanja kože začeti čim prej, pri 25. ali 30. letu. Fotopomlajevanje obraza z diodnim laserjem ter cold...



Kaj ponudba vključuje?
Fotopomlajevanje obraza z diodnim laserjem ter cold hammerjem 60 min.Kako poteka postopek:površinsko čiščenje z ustreznim čistilnim mlekom in tonikom,nanos hladilnega brezbarvnega gela,z diodnim lasjem "obdelamo" površino obraza,kožo nahranimo in navlažimo z ustrezno hranilno in vlažilno maskonadaljujemo s cold hammerjem po celotni površini obrazamasaža obraza,nanos vlažilno/hranilne kremeTerapija je primerna za ženske in moške.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.11.2016.Opis ponudbe
Tretma fotopomlajevanje kože z diodnim laserjem v osnovi pospešuje aktivnost fibroblastov v usnjici k hitrejši rasti kalogena, ki je glavno vezivno tkivo v koži. Zagotavlja lepši ten kože in zmanjšuje videz gubic. Po mnenju svetovno priznanega dermatologa dr. Inga de Felipea s področja estetske in anti-age medicine, je fotopomlajevanje kože en najučinkovitejših postopkov za kontinuirano stimulacijo kalogena na dolgi rok. Ob rednih obiskih - na vsake tri mesece, pomagamo fibroblastom k aktivnejši vlogi in na ta način laho resnično na dolgi rok vzdržujemo mladostne videz kože na obrazu.
Cold hammer umiri utrujeno in poškodovano kožo, učvrsti kožna tkiva in pomaga učvrstiti kožo, zmanjšati videz gubic, posebno okoli oči ter pomaga pri vtiranju aktivnih učinkovin maske v globje plasti kože.
Kako poteka postopek:- površinsko čiščenje z ustreznim čistilnim mlekom in tonikom,- nanos hladilnega brezbarvnega gela,- z diodnim lasjem "obdelamo" površino obraza,- kožo nahranimo in navlažimo z ustrezno hranilno in vlažilno masko- nadaljujemo s cold hammerjem po celotni površini obraza- masaža obraza,- nanos vlažilno/hranilne kreme.
V zadnjih letih so na področju anti-aginga prišli do spoznanja, da je za ohranjanje mladostnega videza, potrebno s postopki pomlajevanja kože začeti čim prej, pri 25. ali 30. letu.
Plačajte le 5,20 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Fotopomlajevanje obraza z diodnim laserjem ter cold hammerjem vas bo stalo že od 25,90 €, namesto 37 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto le za 5,20€, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Lepotni salon Dreams: Intenzivna anti-age nega obraza (60 min.) ali odlična čistilna nega obraza (90 min.) -40%
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 051 690 787 ali info@dreams.si.Naročilo termina brez kode potrdila ni možno.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Kavčičeva ilica 64, 1000 Ljubljana.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.11.2016.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 20,70 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Pred prihodom na tretma je pomembno, da je koža na predelu, kjer se bo izvajal tretma, nesončena.Prikazna slika je simbolična.O ponudniku:
Ponudnik: Lepotni studio Dreams Kontaktni podatki: 051 690 787 ali info@dreams.si Lokacija ponudnika: Kavčičeva ulica 64, 1000 Ljubljana


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.