Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Kamp Lopari 4x najem mobilne hiške Comfort

Kamp Lopari 4x najem mobilne hiške Comfort

18%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Več za vas

· brezplačno parkirno mesto

Opis

2 km od kraja Osor proti Nerezinam, na otoku Mali Lošinj, se nahaja kamp Lopari. Plaža je dolga 800 m in je večinoma prodnata s peščenimi zalivi, primerna za otroke. Na voljo je tudi plaža za pse.

Sem ste vabljeni prav vsi – družine, prijatelji, pari in mladi. Vsi, ki si želite svoj dopust preživeti aktivno, hkrati pa biti obkroženi z naravo in mediteranskim rastlinjem, boste tukaj nadvse uživali in se domov vrnili sproščeni. Ker se kamp nahaja med zgodovinskim mestecem Osorjem in ribiškim mestom Nerezine, tik ob morju in ob vznožju hriba Osoršćica, je pravšen za sprehajanje, kolesarjenje in raziskovanje otoka.

Zavrtite pedale in poiščite samoten zaliv, vkrcajte se na ladjo, ki vas bo popeljala na sosednje otoke, ali pa le uživajte na terasi vaše mobilne hiške ali na plaži z osvežilno pijačo. Tukaj lahko igrate tudi nogomet ali košarko. Ljubitelji vodnih užitkov, ki vam namakanje v slani vodi ni dovolj, skočite na desko. Če še ne znate deskati, se tukaj lahko naučite.

V kampu najdete urejeno trgovino in restavracijo, kjer vas bodo navdušili z domačimi sredozemskimi dobrotami.

Mobilne hiške

MH 4–6 Comfort: za največ 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let; dnevni prostor z možnostjo ležišča (za dva otroka), mizo in opremljeno kuhinjsko nišo, hladilnik, štedilnik, sat. TV, klimatska naprava, spalnica z zakonskim ležiščem, spalnica z dvema ločenima ležiščema, kopalnica s prho, pokrita terasa z vrtno garnituro.

MH 4–5 LussMarin: za največ 4 odrasle osebe in 1 otroka do 12 let; dnevni prostor z možnostjo ležišča (za enega otroka), mizo in opremljeno kuhinjsko nišo, hladilnik, štedilnik, sat. TV, klimatska naprava,spalnica z zakonskim ležiščem, spalnica z dvema ločenima ležiščema, kopalnica s prho, pokrita terasa z vrtno garnituro.

MH 4–6 Delta: 32 m², za največ 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let; dnevni prostor z možnostjo ležišča (za dva otroka), mizo in opremljeno kuhinjsko nišo, klimatska naprava, spalnica z zakonskim ležiščem, spalnica z dvema ločenima ležiščema, dve kopalnici s prho, terasa opremljena z vrtno garnituro.

Najem zajema

Najem, porabo vode.

Koristne informacije

Nastanitev v hiški je mogoča po 16. uri (pozen prihod je treba javiti), zapustiti pa jo je treba do 10. ure.

V mobilnih hiškah so z doplačilom dovoljeni tudi psi.

Brisače prinesite s seboj.

Obvezna doplačila

Končno čiščenje, plin, posteljnina, elektrika +30 €/hiško (na recepciji).

Doplačila po želji

Psi +6 €/dan.

Taksa in prijava

Turistična taksa in enkratna prijava nista vključeni, plačilo na recepciji (turistična taksa +1 €/osebo/dan, 50% 12-18 let; enkratna prijava +1,40€/osebo/bivanje).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.