Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Terme MARIBOR, Hotel Bellevue 4*: 3-dnevni SPA oddih s polpenzionom v naravi Mariborskega Pohorja -50%. Vključen vstop v SPA center Habakuk 4*!

Terme MARIBOR, Hotel Bellevue 4*: 3-dnevni SPA oddih s polpenzionom v naravi Mariborskega Pohorja -50%. Vključen vstop v SPA center Habakuk 4*!

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Popoln SPA oddih v objemu Mariborskega Pohorja s polpenzionom, vstopom v Wellness center Habakuk 4* z bazeni, tokrat kar 50% ugodneje! 3-dnevni oddih s polpenzionom v Hotelu Bellevue 4* in 1 dan neomejeno razvajanje v SPA centru Habakuk le...



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v dvoposteljni sobi Hotela Bellevue 4*,2x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi,1 dan neomejeno koriščenje bazenov in savn Wellness SPA centra Habakuk 4*,3 dni neomejeno koriščenje fitnesa,brezplačno parkirno mesto,brezplačni internet.Možnost izposoje koles in pohodnih palic glede na razpoložljivost (predhodna rezervacija).OTROK do 6. leta BREZPLAČNO!*Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.9.2016.Opis ponudbe
Pohorski hotel Bellevue 4* se nahaja v prelepem naravnem okolju na obronkih gozdov Pohorja in svojim gostom nudi vrhunsko opremljene sobe, restavracijo ter veliko možnosti za rekreacijo - pohodništvo, kolesarjenje, jahanje konj, obisk energetskih točk...Pika na i čudovitemu bivanju sredi neokrnjene narave Pohorja pa je zagotovo Wellness Spa Center Habakuk, ki nudi široko paleto storitev, ki so namenjene telesni, psihični in duhovni sprostitvi. Proti doplačilu si lahko privoščite tudi masažo telesa in obraza, manikuro, pedikuro, make-up, nego las, aroma terapijo, savno, whirpool ter kopel v termalni vodi.
Wellness in SPA center se ponaša z zunanjimi in notranjimi bazeni ter whirlpooli s termalno vodo, klasično finsko savno, finsko savno z barvno terapijo, infrardečo savno, turško kopeljo, fitnes studiom, squashom … Popoln kraj za duševno in miselno sprostitev.
Plačajte le 23 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni SPA oddih s polpenzionom v Hotelu Bellevue, za 2 osebi, vas bo stal le 119 €, namesto 240 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 23 €, preostalih 96 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija glede na razpoložljivost hotela na booking@termemb.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Na Slemenu 35, 2208 Pohorje.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.9.2016.Preostali znesek 96 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila: turistična taksa: 1,27€/osebo/noč,prijavnina v enkratnem znesku 1€/odraslo osebo (nad 18 let). *otroška doplačila in popusti:Otrok do 6. leta na dodatnem ležišču BREZPLAČNO, otrok od 6 do 12 na dodatnem ležišču 50% popust, otrok od 6 do 12 let na osnovnem ležišču 30% popust. Tretja odrasla oseba na dodatnem ležišču 20% popust. Kosilo 14 €/osebo na dan,otroška posteljica 10 €/dan, hišni ljubljenčki: 15 €/dan.Pozen odhod: 50% od znižane cene/osebo (po predhodnem dogovoru in potrditvi).UGODNOSTI za kupce Mestoidej:Dodatni vstop v Wellness center Hotela Habakuk (savne in bazeni), MTC Fontana (bazeni in savne): 12 €/osebo.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Bellevue Kontaktni podatki:02 234 43 33 ali booking@termemb.si Lokacija ponudnika: Na Slemenu 35, 2208 Pohorje


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.