Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTELI VALAMAR RABAC, Rabac, Hrvaška - 200 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom za 2 osebi, Turistična taksa

HOTELI VALAMAR RABAC, Rabac, Hrvaška - 200 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom za 2 osebi, Turistična taksa

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Če iščete sproščujoč dopust na Jadranu ob najbolj atraktivnih istrskih plažah in turkiznem morju, obiščite Rabac. Turistično mestece v slikovitem zalivu na vzhodni obali Istre vas bo očaralo s svojimi naravnimi lepotami in veličastnim pogledom na kvarnerske otoke. Posebej vas bodo navdušila dolga sprehajališča ob dišečih sredozemskih rastlinah ter atraktivne plaže z naravnim prodnatim peskom in prozornim morjem. 

Idilično ribiško mestece leži v majhnem zalivu ob samem vznožju vzhodne istrske obale. Zahvaljujoč svojemu čistemu morju in lepim peščenim obalam se je Rabac hitro razvil v turistično mesto z vrsto hotelov in pripadajočimi objekti, kjer boste preživeli miren in nepozaben oddih.

Namestitev - možni hoteli:

Hotel MIRAMAR:
Hotel Miramar se nahaja na polotoku Sv. Andrija, le 20 m od plaže in 700 m od središča kraja Rabac. Ponuja zunanji bazen, teniška igrišča, klimatizirane nastanitvene enote z balkonom in brezplačen brezžični internet povsod v hotelu.Vse sobe in studii nudijo satelitsko TV ter lastno kopalnico s sušilcem za lase in s kadjo ali prho.Hotel obdajajo kamnite in prodnate plaže z naravno senco borovcev, na voljo pa so tudi številni vodni športi. Celodnevni animacijski programi zagotavljajo zabavo za goste vseh starosti.

Albona Hotel & Residence:
Hotel Albona se nahaja približno 150 m od plaže. Ponuja zunanji bazen z morsko vodo, teniška igrišča, fitnes in panoramski pogled na morje ter Kvarnerske otoke. Brezplačen brezžični internet je na voljo na javnih površinah.Vsi apartmaji vključujejo balkon, satelitsko televizijo, popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnim kotom in zasebno kopalnico s kadjo ali prho.

Hotel Allegro:
Hotel Allegro se nahaja v senci borovega gozda na polotoku Sv. Andrea, le 50 m od plaže in 700 m od središča mesta Rabac. Nudi program all inclusive, zunanji bazen, teniška igrišča, klimatizirane sobe in restavracijo. Brezplačen brezžični internet je dostopen na javnih površinah.Vse sobe vključujejo balkon, satelitsko televizijo in lastno kopalnico s sušilcem za lase ter kadjo ali prho.V hotelu prirejajo celodnevni zabavni program, ki bo navdušil tako otroke kot starše. Na voljo so tudi objekti in storitve, namenjene profesionalnim ter rekreativnim kolesarjem.

Aktivnosti v Rabcu in okolici:
Ladijski izlet – z ladjico se zapeljite proti Cresu in sproščujočo panoramsko vožnjo združite z ribjim piknikom in ogledom mesta.
Prepustite se gastronomiji – pustite se razvajati z istrskim pršutom, svežimi ribami, jagnjetino ter kozarcom odličnega domačega belega ali rdečega vina.
Rabac Summer Festival – ne zamudite festivala elektronske glasbe na plaži Girandella, ki se odvija že vse od leta 2001 in privabi na tisoče mladih.
Plavanje – vse rabaške plaže imajo eko oznako modra zastava, ki je mednarodni simbol za čisto plažo in morje.
Sprehajanje med številnimi stojnicami ali po zabaviščnem centru.
Kolesarjenje – Rabac ponuja kolesarjem številne možnosti skozi vso leto. Desetine prog, dolgih od 30 do 60 kilometrov se nahaja na nekaterih najlepših delih področja.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.