Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

3 DNEVNI JEEP FOTO SAFARI PO NACIONALNEM PARKU SUTJESKA NA REKI TARI/ 2x NOČITEV ZA 1 OSEBO: 3 dnevna nepozabna avantura po naravnem parku Sutjeska + opcija raftinga v organizaciji Campa Ivona. Akcija 18€ namesto 42€!

3 DNEVNI JEEP FOTO SAFARI PO NACIONALNEM PARKU SUTJESKA NA REKI TARI/ 2x NOČITEV ZA 1 OSEBO: 3 dnevna nepozabna avantura po naravnem parku Sutjeska + opcija raftinga v organizaciji Campa Ivona. Akcija 18€ namesto 42€!

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


  • PONUDBA ZAJEMA: JEEP FOTO SAFARI na reki TARI in 2 nočitvi/osebo, v Kampu Ivona, Foča, BiH;
  • dolžina etape je 21 km;
  • prenočišče je organizirano v Kampu Ivona v 2-3-4-5-6 posteljnih bungalovih;
  • ponudbo je možno izkoristiti vse dni v tednu;
  • en kupon velja za 1 osebo
  • priporočamo prihode v skupinah!!

Čaka vas nepozaben foto safari. V Nacionalnem Parku Sutjeska boste občudovali naravne lepote: ledeniška jezera (9), gore in doline, pili boste izvirsko vodo, videli lepe vrhove in pašnike, se sprehodili po dišečih poljih, popili čaj iz zelišč, ki ste jih pravkar nabrali. Izkušeni vodič vam bo pokazal in razložil vse kar vas bo zanimalo. Proti doplačilu organizirajo tudi prevoz do roba kanjona Tara k Ljubišnji, v tem delu je kanjon najgloblji, neverjetnih 1362 m.

Pot poteka: kamp Ivona, pragozd Perućia, razgledna točka Prijevor, kamp Ivona.

PRIPOROČILO: s seboj vzemite rezervno pomnilniško kartico za vaš fotoaparat.

Po safariju lahko organizirajo tudi rafting na Tari ali foto safari v NP Durmitor. Organizirajo tudi razne pohodniške in sprehajalne izlete v okolico.

Camp ima na voljo 24 bungalovov s skupno kapaciteto do 90 oseb. V bungalovih za 2-3-4-5-6 oseb, so vedno čiste rjuhe (ne potrebujete spalne vreče). Poleg bungalovov, Camp Ivona razpolaga tudi s stranišči in tuši, ki so vedno dobro vzdrževani in brezhibno čisti.

Restavracija je opremljena z veliko prostora za vse goste, predvsem za kamin in seveda bar, kjer lahko naročite dobro domače vino. Na voljo je tudi lastna pekarna na les, v kateri se pripravljajo različne jedi, predvsem jedi s teletino, jagnjetino, svinjino. Pripravljajo tudi sirnico, burek, ribe in še več.

Kanjon reke Tare je vpisan v svetovni seznam naravne dediščne in je drugi največji, takoj za ameriškim Coloradom. Reka tara je dolga 142 km, kanjon pa 82km, ima preko 50 brzic in je povprečno globok 1000m.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.