Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

RAZSTRUPLJANJE TELESA, DETOX TRETMA ZA VEČ ENERGIJE IN ČIŠČENJE TELESA OD ZNOTRAJ Z MINERALI IN ENERGETSKO MASAŽO TREBUHA(60 min)! Saloni Phyt's Kranj in Ljubljana!

RAZSTRUPLJANJE TELESA, DETOX TRETMA ZA VEČ ENERGIJE IN ČIŠČENJE TELESA OD ZNOTRAJ Z MINERALI IN ENERGETSKO MASAŽO TREBUHA(60 min)! Saloni Phyt's Kranj in Ljubljana!

78%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>Ponudba vsebuje: Poletno/jesensko razstrupljanje telesa, DETOX tretma za več energije in čiščenje telesa od znotraj z minerali in masažo trebuhaSALON PHYT’S KRANJ IN LJUBLJANA:LJUBLJANA, Dolenjska cesta 24, 030/ 248 339KRANJ, Smledniška cesta 94, 040 705 346rezervacija: Obvezna je predhodna rezervacija na telefonsko številko na eni izmed lokacij! kupon je unovčljiv do 15.10.2016
Več kot dovolj razlogov za detox telesa:pomaga telesu izločiti odpadno nesnagonapolni z energijo in izboljša počutjeizboljšuje kožozavira staranje kože in organizmapomaga pri oblikovanju postaveZaradi načina življenja nas dnevno spremljajo glavoboli, nespečnost, pomanjkanje energije…, ki so lahko posledica toksinov, ki se nahajajo v naših telesih. Strupi ali toksini v telo pridejo s hrano in pijačo ter iz okolja preko dihanja in kože, povzročajo pa različne nevšečnosti kot je celulit, glavobol, depresija, razdraženost, nespečnost, tudi bolezni ter se odražajo kot nečista, aknasta koža.
Pomembno vlogo pri razstrupljanju telesa imajo minerali in antioksidanti. Mix mineralov: kalij, kalcij, magnezij, fosfor, železo, baker, mangan, krom, cink, molibden, kobalt, nikelj, krom, fluor, selen, silicij ter vitamin C in antioksidanti pomagajo telesu zmanjšati količino odpadnih snovi, ustvariti alkalnejše okolje, ki je pogoj, da smo zdravi.
»Mineralni koktajl« nanesemo na kožo, zavijemo v mokre povoje in pustimo, da aktivne sestavine opravijo svoje delo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.