Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Ubon Thai: Tradicionalna tajska masaža celega telesa (50 min.) -54%

Ubon Thai: Tradicionalna tajska masaža celega telesa (50 min.) -54%

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Zmanjšajte obremenitve in stres, ki se kopičijo na vaših ramenih! Poskrbite za svoje telo in duha ter se sprostite ob odlični masaži. Tradicionalna tajska masaža celega telesa le 22,90 €, namesto 50 €! Tokratna ponudba Mestoidej...




Kaj ponudba vključuje?
Tradicionalna tajska masaža celega telesa (50 min.).Pri masaži se lahko uporablja Thai Balm oz. hladilno mazilo, ki še dodatno blaži bolečine.Thai Balm olje za kupce Mestoidej 5 €.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 30.11.2016.Opis ponudbe
Zmanjšajte obremenitve in stres, ki se kopičijo na vaših ramenih ter se prepustite strokovno usposobljeni maserki centra Ubon Thai, kjer vam bodo “razvozljali” še tako boleč vozel.S pritiskom, gnetenjem, gladenjem in tapkanjem odpravljajo mišične napetosti in nepravilnosti v mišični strukturi.
Za sprostitev telesa in duha priporočamo masažo z dodatkom aromatičnih olj, s tehniko glajenja in spodbujanja akupresurnih točk. Ta pomirjujoča in nežna, a hkrati učinkovita masaža izkoristi vse sestavine eteričnih olj, da delujejo na kožo in vam s svojimi prijetnimi vonjavami sprostijo telo in duha.
Spodbujanje krvnega obtoka, sproščanje napetih mišic, ustvarjanje prijetnega počutja in sproščenost v Ubon Thai dosežejo s tradicionalnim tajskim načinom masiranja. Maserji masirajo s prsti in dlanmi, z rahlim raztezanjem za preprečevanje utrjenosti, tako da je velika koncentracija na akupresurnih točkah po celem telesu.
Med pozitivne lastnosti masaže telesa štejejo globoka sprostitev, trden in globok spanec, povečanje delovanja protiteles, naravna odpornost organizma, čustveno ravnovesje in še veliko več.Prepustite se strokovnim rokam slovenske maserke, ki se je veščin masiranja naučila od tajske maserke in enostavno uživajte. Po masaži se boste počutili veliko bolje, stres in napetost pa bosta vidno zmanjšani.
Plačajte le 4,90 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Tradicionalna tajska masaža celega telesa le 22,90 €, namesto 50 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 4,90 €, preostali znesek 18 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Ubon thai: Refleksna masaža stopal, dlani in ramenskega obroča 40 min. -55 %
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija termina pri ponudniku na 051 829 981 ali reflexoterapija@gmail.com.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Prušnikova 79, 1210 Ljubljana.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 30.11.2016.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 18 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Masažo izvaja slovenska maserka, ki se je veščin masiranja naučila od tajske maserke.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Ubon Thai Kontaktni podatki: 051 829 981 ali reflexoterapija@gmail.com Lokacija ponudnika: Prušnikova 79, 1210 Ljubljana


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.