Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ELETROSTIMULACIJA ZA UČINKOVITO ODPRAVLJANJE MAŠČOBNIH BLAZINIC NA NAJBOLJ KRITIČNIH DELIH TELESA (5x30 MIN), v SALONU IMPERIJA, BTC - LJ!

ELETROSTIMULACIJA ZA UČINKOVITO ODPRAVLJANJE MAŠČOBNIH BLAZINIC NA NAJBOLJ KRITIČNIH DELIH TELESA (5x30 MIN), v SALONU IMPERIJA, BTC - LJ!

59%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>Ponudba vključuje: ELETROSTIMULACIJA ZA UČINKOVITO ODPRAVLJANJE MAŠČOBNIH BLAZINIC NA NAJBOLJ KRITIČNIH DELIH TELESA (5x30 MIN) 
V ceno je vključen material, ki se uporabi pri izvedbi storitveObvezna je rezervacija termina na telefonsko številko: 051 444 299.Naročanje poteka vsak dan od ponedeljka do petka med 10.00-12.00 in 13.00-17.00 uro;
Storitev se izvaja v Kozmetični salon Imperija, v Ljubljani, Šmartinska 152 (BTC - za City Teatrom).Kupon je unovčljiv do 15.10.2016Delovni čas: Pon.- pet.: od 6.00 do 21.00 ure; Sobota: od 8.00 do 13.00 ure
Elektrostimulacija je izjemno učinkovita metoda za odpravljanje maščobnih blazinic na najbolj kritičnih delih telesa, kot so trebuh, stegna in zadnjica, istočasno pa v zelo kratkem času opazimo pozitivne spremembe na mišičnem tonusu ter celulitnem stanju.

Elektrostimulacija tako stimulira periferno prekrvitev, izboljšuje celični metabolizem ter s tem povečuje porabo maščob. Tako se zmanjša obseg na kritičnih delih telesa. Deluje na mišico in čvrsti tkivo, ki je zaradi celulitnega stanja izgubilo tonus in prožnost ter s tem še dodatno zmanjšuje nakopičeno maščobo, istočasno pa lepo oblikuje mišično strukturo. Elektrostimulacija pa tudi izboljšuje elastičnost kožnih in podkožnih vlaken, s čimer se vidno izboljša tonus kože ter reducirajo kožni defekti (strije).
O elektrostimulaciji govorimo, ko s pomočjo naprave – profesionalnega stimulatorja – dovajamo točno določene električne impulze na izbrani del telesa.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.