Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Pregled KLIMATSKE NAPRAVE + ČIŠČENJE + POLNJENJE KLIMATSKE NAPRAVE (600g plina) v Avtocentru Imperl v Domžalah

Pregled KLIMATSKE NAPRAVE + ČIŠČENJE + POLNJENJE KLIMATSKE NAPRAVE (600g plina) v Avtocentru Imperl v Domžalah

59%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Klimatska naprava lahko brezhibno deluje le, če zanjo skrbite in jo redno servisirate. Slab, zatohel zrak, ki prihaja iz klime, lahko škoduje našemu zdravju, prav tako pa zmanjšuje naše udobje med vožnjo.
Opravite redni servis vaše avtoklime po neverjetni ceni v Avtocentru Imperl, ki je opremljen z vrhunsko tehnologijo ter strokovnim osebjem.
Le 5 minut vožnje iz Ljubljane vas čaka strokovno osebje z dolgoletnimi izkušnjami, ki bodo poskrbeli za vaše vozilo.
Ponudba zajema popolni srvis klimatske naprave, ki vključuje; pregledin postavitev diagnoze klimatske naprave, čiščenje in razkuževanje hladilnega sistema in polnjenje hladilne tekočine (plina) do 600g.
Podjetje Imperl d.o.o. s sedežem v Sevnici je bilo ustanovljeno leta 1991 kot družinsko trgovsko podjetje. Podjetje je svoj uspeh gradilo na hitri ter zanesljivi dostavi avtoplaščev do kupca. Hitri razvoj in konkurenca pa sta zahtevala tudi večjo ponudbo na trgu in s tem posredno prisilila podjetje k sodelovanju s tujim trgom. Tako je podjetje leta 2004 pričelo z uvozom platišča ETA-BETA (Italija) ter priznanega nemškega proizvajalca PRO LINE za katere je podjetje postalo tudi generalni zastopnik. Ker pa se je podjetje želelo približati kupcu s svojim programom, smo leta 2007 odprli nov Avtocenter v Domžalah, na Ljubljanski 1 (bivši AS-Domžale), kjer lahko svoj avtomobil na novo obujete, opravite redni servis oz. popravite pomankljivosti, ter ga tudi operete, spolirate in kemično očistite. V Avtocentru ImperL boste lahko omogočili vašemu vozilu celovito ter kvalitetno oskrbo!
Predstavitev avtocentra si lahko ogledate tudi v spodnjem videoposnetku:

 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.