Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

MASAŽA ZA UČVRSTITEV OHLAPNE KOŽE ZA DAME, Z IGLIČASTIM MASAŽNIM VALJEM IN UČVRSTITVENO KREMO (45 min), v Studiu KVADUS, LJ: masaža za napeto kožo na trebuhu, nogah in zadnjici! AKCIJA 14€ (vrednost 45€)!!

MASAŽA ZA UČVRSTITEV OHLAPNE KOŽE ZA DAME, Z IGLIČASTIM MASAŽNIM VALJEM IN UČVRSTITVENO KREMO (45 min), v Studiu KVADUS, LJ: masaža za napeto kožo na trebuhu, nogah in zadnjici! AKCIJA 14€ (vrednost 45€)!!

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


PONUDBA ZAJEMA:

  • 15 minut masaže z valjem
  • 30 min masaže proti ohlapni koži za noge, trebuh in zadnjico
  • masira vas lahko maserka ali maser, specializiran za posebne masaže, ZATO JE NUJNA PRAVOČASNA REZERVACIJA
  • delamo vsak dan od 7,00 do 22,30 ure
  • delamo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letu
  • uporabljamo izključno slovenska olja
  • vedno se lahko masirata 2 istočasno, zato je potrebna predhodna rezervacija  
  • tudi pri nekaterih specialnih masažah pa je na voljo le en izvajalec, zato je nujna pravočasna rezervacija

Ohlapna koža nastane, kadar koža izgubi svojo elastičnost zaradi prehitrega hujšanja, po porodu, pri normalnih procesih staranja, zaradi stresa, v obdobju menopavze in zaradi hujšanja.

Ročna masaža proti ohlapni koži  je zagotovo najboljši način, da bo koža spet napeta. Masaža mehansko deluje na zožitve in razširitve žil, posledično se izboljša krvni pretok in odpravlja ohlapno kožo. Koža že med masažo pridobi kisik, ki pripomore k napeti koži.

KDAJ JO PRIPOROČAMO ??

  • PO PORODU

Po porodu – tkivo se nenadoma sprosti, koža je na videz viseča. Povešen trebuh po nosečnosti ni nič nenavadnega, če se ga želite lažje znebiti in kožo spet učvrstiti, svetujemo masažo proti ohlapni koži.

  • V MENOPAVZI

Menopavza – trebuh se lahko povesi tudi zaradi upočasnjene presnove, zato se začne hitreje in v večjem obsegu kopičiti maščobno tkivo. Hormonske spremembe vplivajo na nastajanje elastina in kolagena, ki koži dajeta elastičnost.

  • PRI ODVEČNI KOŽI PO IZGUBI TELESNE TEŽE

Odvečna koža po izgubi telesne teže – telo se pri pridobivanju teže spreminja in proizvede tudi več novih kožnih celic. Ko se teža zmanjša, zlasti če je hujšanje prehitro, se količina kože ne zmanjša in se zato povesi. A ni treba takoj pomisliti na operacijo, da bi imeli spet bolj napeto in čvrsto kožo – prej preizkusite naraven postopek masažo proti ohlapni koži.

MASAŽNI VALJ Z >>BODICAMI<<

Masažni valj bo pred samim vtiranje kreme v telo poskrbel za točkovno prekrvavitev kože ( brez vbodov). Kožo bo pripravil na nanos kreme in samo masažo.

KAKO POTEKA?

Najprej je masaža z masažnim valjem za noge, zadnjico in trebuh. Nato sledi nanos učvrstititvene kreme, ki smo ji dodali termo aktivno olje. Masiramo noge, zadnjico in trebuh.

 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.