Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

VIKEND ZA GURMANE V PIRANU! DNEVNO SVEŽA MORSKA RIBA PO IZBIRI NA ŽARU Z ZELENJAVO (cca. 400g) v lokalu Sardelca na terasi tik ob morju, na najlepšem koncu slovenske obale! Rt Madona, Piran!

VIKEND ZA GURMANE V PIRANU! DNEVNO SVEŽA MORSKA RIBA PO IZBIRI NA ŽARU Z ZELENJAVO (cca. 400g) v lokalu Sardelca na terasi tik ob morju, na najlepšem koncu slovenske obale! Rt Madona, Piran!

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>Ponudba zajema: svežo morsko ribo po izbiri na žaru s prilogo(cca 400g)Obvezna SMS rezervacija vsaj dan pred prihodom na telefon 070 233 388Delovni čas vse dni v tednu od 10h do 22h.Kuponi vnočljivi do 31.8.2016V toplih poletnih dnevih se bodo med obiskom Pirana sigurno prilegle tudi sveže školjke pedoče na buzaro za 2 osebi.
Za kosilo ali večerjo, v Sardelci prisegajo na sveže sestavine in zadovoljne stranke.
Povabite prijatelje ali družino, vzemite si čas za oddih in uživajte v prijetnem ambientu in okusni hrani, kar vam bo zagotovo polepšalo dan!
Piran (italijansko: Pirano) je pristaniško mesto na slovenski obali in središče Občine Piran. Leži na samem rtu Piranskega polotoka v neposredni bližini Portoroža.
Izvor krajevnega imena PIRAN
Ime kraja je verjetno grškega izvora, in sicer iz posmostaljenega srednjegrškega pridevnika πυρρανoς ’rdeč’, s čimer so poimenovane rdečkaste flišne kamenine na področju Pirana. Manj verjetne so starejše razlage, da ime izhaja iz nekega ženskega grškega osebnega imena Πυρρα, keltsko pyrn, ki se je v rednem jezikovnem razvoju razvilo iz bior-dun v pomenu ’vrh hriba’ ali iz lat. pirus v pomenu ’hruška’. V starih listinah se kraj omenja v začetku srednjega veka v latinščini kot Pyrrhanum , približno leta 670 Piranum, Piranom, ex Pirano, 933 de Pirano, 974 Pyranum, in 1282 Piranum.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.