Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL VIVAT SUPERIOR, Moravske Toplice, Slovenija - 219 EUR - 2x nočitev s polnim penzionom v dvoposteljni sobi v Hotelu Vivat 4* Superior za 2 odrasli osebi in 2 otroka, Neomejeno kopanje v notranjih in zunanjih bazenih s termalno vodo

HOTEL VIVAT SUPERIOR, Moravske Toplice, Slovenija - 219 EUR - 2x nočitev s polnim penzionom v dvoposteljni sobi v Hotelu Vivat 4* Superior za 2 odrasli osebi in 2 otroka, Neomejeno kopanje v notranjih in zunanjih bazenih s termalno vodo

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


TermeVivat se nahajajo v severovzhodnem delu Slovenije v idilični vasici MoravskeToplice in so ponudnik vrhunskih turistično-termalnih, wellness, zdraviliških,poslovnih in športnih storitev. Sodobno opremljen  Hotel Vivat****superior dopolnjuje edinstvena zdravilnabela in črna termalna voda, ki prihaja izglobin vrelcev Term Vivat, ter je natrijeva hidrogen karbonatna kloridna voda, kiima priznan status naravnega zdravilnega sredstva. 


Bazenski kompleks obsega približno 2.000 m2 zunanjih in notranjih vodnih površin. Notranjidel bazenskega kompleksa, obsega; rekreacijski bazen z izplavalnimkanalom, whirlpooli in otroškim bazenom. Ločeni notranji bazenski kompleksz belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimipočivališči, je namenjen samo odraslim osebam. V zunanjem delu bazenskegakompleksa je olimpijski bazen, natur bazen z edinstveno črno zdravilnotermalno vodo in otroški bazen. Svet savn Vivat obsega notranje in zunanje savne, od finskih, turških,infra, zeliščnih, tilarium savn do tematskega savnanja »cimprana kuča«, zunanjibazen za knajpanje ter vrhunska počivališča, kjer bostespoznali kulturo savnanja za sprostitev misli, lepoto telesa in duha.  


Wellness center Vivat temelji na zgodbi petihkitajskih elementov (voda, les, ogenj, zemlja in kovina) in se prepleta zzgodbo lokalnih elementov (sončnica in mak, kamen in glina), s poudarkom nadobrem počutju in lepoti telesa ter duha s pestro ponudbo masaž, kopeli, negetelesa, terapij z ribicami Garra rufa, anticelulitnih in shujševalnihprogramov. V salonu tajskih masaž Tawan boste doživeli dotikOrienta, saj vas bodo tajske maserke z raznovrstnimi vrhunskimi masažamipopeljale v daljne dežele Orienta in vam bodo približale 2.500 let staro tajskotradicijo, ki bo poživila vaša duh in telo. 


Terme Vivat so odlična destinacija za predajanjetoplim objemom termalne vode, kolesarjenje, pohodništvo in doživetje edinstveneprekmurske kulinarike ter prijaznosti tu živečih ljudi bo v vas pustilonepozaben pečat. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.