Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL BEST WESTERN PLUS PIRAMIDA, Maribor, Slovenija - 60 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

HOTEL BEST WESTERN PLUS PIRAMIDA, Maribor, Slovenija - 60 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Poslovni hotel sštirimi zvezdicami se nahaja v samem središču mesta Maribor in svojim gostomnudi udobne sobe, Anti-Stress center, poslovni klub, restavracije in bare. Vbližini hotela se nahaja MTC Fontana - wellness center z bazeni, savnami infitnes studiem.


Kakovostni materiali, zanimiva ambientalna oprema iznaravnih materialov in moderne tehnološke rešitve za poslovnega gosta, sogarancija za višjo kakovost bivanja v prenovljenih sobah hotela Piramida. Sobes 4 zvezdicami vključujejo sodobno opremo, mehko in udobno posteljnino izčistega bombaža, LCD televizorje s širokim izborom mednarodnih televizijskihkanalov, obsežno založen mini bar, klimo ter možnost brezplačne priprave kavein čaja v sobi.


Razvajajte svoje čute z nežno svetlobo, tiho glasbo,aromatičnimi olji in prijetno toploto. Anti-Stress center obsega dvaločena prostora, v katerih se lahko gostje sprostijo v kombinirani suho-vlažnisavni z barvno terapijo ali pa se prepustijo raznovrstnim masažam.


Gostje hotela Piramida se lahko z izbranimi jedmi inpijačami okrepčajo v hotelski restavraciji, ki je še posebej primerna zaorganizacijo pogostitev in poslovnih kosil. V prijetnem ambientu lahko gostjeizbirajo med domačimi in tujimi specialitetami, kuharski mojstri pa z veseljemustrežejo željam še tako zahtevnih gostov.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.