Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL DUBRAVKA, Baška Voda, Hrvaška - 150 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi brez balkona za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

HOTEL DUBRAVKA, Baška Voda, Hrvaška - 150 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi brez balkona za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Dubravka senahaja ob plaži v Baški Vodi, v okviru objekta pa se nahaja tudi a la carterestavracija, ki ponuja tradicionalne in mednarodne jedi.


Vse sobe so klimatizirane in imajo balkon ali teraso. Standardnaoprema vključuje TV s satelitskimi programi in prostor za sedenje. Lastna kopalnicaima tuš in brezplačne toaletne potrebščine. Nekatere sobe imajo pogled namorje, ostale pa na gore. V celotnem objektu je dostopen brezplačen Wi-Fi.


Gostje lahko čez dan uživajo ob osvežitvi v hotelskem baru. Zvečerbar ponuja različne zabavne programe, med katerimi je tudi glasba v živo in DJ.


Recepcija hotela je odprta 24 ur na dan, gostje se pa lahkosprostijo v zelenem vrtu z brezplačno opremo za žar. Dostopen je skupen salon,igralnica in pult za organizacijo izletov.


Letališče Split je od hotela oddaljeno 68km, storitevprevoza pa se lahko organizira z doplačilom.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.