Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Paket 18-ih SUPER SMOOTHIE obrokov za cel dan ENERGIJE - iz 10-ih vrst SADJA in BREZ LAKTOZE. Primeren tudi za DIABETIKE. Poštnina je brezplačna!

Paket 18-ih SUPER SMOOTHIE obrokov za cel dan ENERGIJE - iz 10-ih vrst SADJA in BREZ LAKTOZE. Primeren tudi za DIABETIKE. Poštnina je brezplačna!

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>SUPER SMOOTHIE je multi vitaminsko in multi mineralnio prehransko dopolnilo s svežino in učinkom 10-ih vrst sadja. Primeren je tudi za otroke.
Ima spodbujevalno in antioksidantno delovanje, podpira imunski sistem, pomaga vzdržati normalno kožo in črevesno ravnovesje.
Da je primeren za vsakogar nismo dodali Vitamina K in joda. Ne vsebuje dodanega sladkorja, barvil, glutena in mlečnih alergenov ali GSO. Slajen je s sladilom sucralose. Je tudi brez laktoze in ga lahko mešate s katerokoli vrsto mleka (tudi riževim ali sojinim).
Za koga je primeren SUPER SMOOTHIE?
Primeren je za ljudi, ki redno čutijo utrujenost, pogodsto zbolijo, aktivno kljubujejo staranju, z občutkom vitalnosti in mladostnega videza ali tistimi ki trpijo za prebavnimi težavami.
Uporaba:
1. 1 vrečkico zmešaj z 150ml mleka (mleko je lahko vseh vrst : kravje, kozje, brez laktoze, sojino, riževo, mandeljevo . ...)
2. Popiješ
3. Uživaš v energiji cel dan
SUPER SMOOTHIE je prehransko dopolnilo, katero vsebuje vitamine in minerale:Vitamin B12MagnezijVitamin CCinkVitamin ESelenVitamin ABakerProbiotična vlaknaPoleg tega pa vsebuješe:B1B2B3B6,B8,B9,KalcijKromŽelezoFosforManganMolibdenLutein
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.