Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

IGLIČNI VALJČEK za odstranitev BRAZGOTIN, GUB, STRIJ in CELULITA, ter za bolj napeto in čvrsto kožo

IGLIČNI VALJČEK za odstranitev BRAZGOTIN, GUB, STRIJ in CELULITA, ter za bolj napeto in čvrsto kožo

63%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Znebite se gubic, brazgotin, strij, aken, mozoljčkov in vašo utrujeno kožo popolnoma obnovite z Igličnim valjčkom, ki ima 300-krat večji učinek od krem in v zelo kratkem času ustvari več kot 200.000 mikro vbodov v kožo! To hkrati pomeni tudi 200.000 mikro kanalov v kožo. Na ta način se odpre prosto pot aktivnim sestavinam, ki jih vsebujejo različne vlažilne kreme, serumi, anticelulitne kreme, kreme proti gubam ...
Iglični valjček je izdelek za nego kože, ki vzpodbuja rast kolagena v koži. To dosežemo s tem, da ustvarjamo zares majhne vbodne rane na koži. Nova plast kolagena bo popravila prejšnjo nepravilnost na koži, tako da prekrije akne, gube, brazgotine, strije, celulit ... Če boste po terapiji nanesli vlažilno kremo ali katerikoli proizvod za nego kože, imajo hranila in druge aktivne sestavine prosto pot tudi do globjih plasti kože, ki jih drugače ne dosežejo. Zunanji videz kože se bo izboljšal, saj je koža z vsako terapijo videti mlajša in bolj zdrava. To je tudi razlog, da je iglični valjček ena izmed najbolj priljubljenih terapij za odpravo nadležnega celulita.
Iglični valjček je lahko odlično darilo, ki bo navdušilo prav vsako predstavnico nežnejšega spola! 
Iglični valjček je v zadnjem obdobju eden od najbolj priljubljenih lepotnih izdelkov za domačo uporabo. Iglični valjček uporabljamo pri tretmajih, imenovanih micro – needling. Iglični valjček s svojimi iglicami povzroča majhne rane na koži in s tem vzpodbudi v koži povečano proizvodnjo kolagena - rezultat je čvrsta in napeta koža. 
Nakup igličnega valjčka za odstranitev strij je eden izmed najbolj pogostih razlogov za nakup dermarolerja. Potrebujete manj kot minuto na dan, prvi rezultati pa so vidni že v 2-4 tednih. Krema za odstranjevanje celulita, zaradi novo ustvarjenih kanalov penetrira v podkožje. To omogoča, da bodo poškodovane celice odstranjene in čez čas nadomeščene s svilnato gladko kožo iz popolnoma novih celic. Na obrazu iglični valjček poveča učinek krem proti gubam za kar 300 %. Če že zdaj uporabljate kremo proti gubam, boste presenečeni, kako iglični valjček še poveča njeno učinkovitost, saj ji omogoča, da prodre precej globlje, kot običajno. Z vsakodnevno uporabo igličnega valjčka bodo rezultati kmalu vidni. Ker gube za razliko od brazgotin in strij niso posledica poškodbe kože, se koža regenerira zelo hitro. Z uporabo dermarolerja na obrazu boste stanje vaše kože povrnili za vsaj deset let nazaj.
Tudi brazgotine lahko drastično zmanjšamo z uporabo igličnega valjčka. Vbodi mikro iglic sprožijo na poškodovani koži povečano proizvodnjo kolagena in elastina + omogoči, da krema za brazgotine prodre globoko v podkožje. Iglični valjček v kombinaciji s kremo za brazgotine bo prekinil normalni kožni cikel in prispeval k temu, da bo zabrazgotinjeno tkivo odstranjeno. Iglični valjček bo prelisičil stare kožne celice – le te se bodo začele razmnoževati in ustvarjati nove skupine celic v podkožju. Brazgotina bo iz dneva v dan manjša. Poslovite se tudi od izpadanja las -za obnovo lasišča iglični valjček poveča učinkovitost losjonov proti izpadanju las kar za 200 %. Vbodi iglic povzročijo na lasišču mikro kanale globoko v lasišče - do tam, kjer v normalnih pogojih losjoni proti izpadanju las nikoli ne prodrejo. Za razliko od ostalih tretmajev (gube, strije, celulit ...) je uspeh igličnega valjčka na lasišču odvisen od losjona za rast las, ki ga nanesete po rolanju. Uporabljajte iglični valjček krajših dolžin (0.5 mm ali manj).
Katero velikost iglični valjčekizbrati? Iglični valjček za domačo uporabo je na voljo v različnih velikostih. Na voljo so naslednje dolžine iglic: 0,3 mm, 0,5 mm in 1,5 mm.
Model 0.3 mm: gladi gube, povečuje absorpcijo hranilnih snovi iz raznih kozmetičnih preparatov (kreme za obraz, serumi), redči pore, regenerira kožo, prav tako pa tudi spodbuja rast las.
Model 0.5 mm: uspešno gladi obrazne gube, tudi gube na vratu, pripomore k boljši in hitrejši regeneraciji celic, pripomore k bolj sijoči polti, manjša vidnost brazgotin in tudi spodbuja k rasti las.
Model 1.0 mm je priporočljiv za popravljanje in zmanjševanje strij in celulita, odpravlja pomarančno kožo okoli zadnjice in trebuha, popravlja tudi večje nepravilnosti na koži kot so brazgotine.
Model ​1.5 mm, podobno kot pri modelu 1,0 mm, je priporočljiv za popravljanje in zmanjševanje strij in celulita, odpravlja pomarančno kožo okoli zadnjice in trebuha, popravlja tudi večje nepravilnosti na koži kot so brazgotine.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.