Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Apartmaji Regina 3* | 3dni/2x polpenzion za 2 osebi

Apartmaji Regina 3* | 3dni/2x polpenzion za 2 osebi

98%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Več za vas

· brezplačen WiFi povsod po termah, tudi v apartmajih   
· brezplačno kopanje v Termo-mineralnem kopališču  
· nočno kopanje ob petkih in sobotah  
· brezplačno parkirišče pri apartmajih (garaža z doplačilom) 

Opis

Terme Sveti Martin se nahajajo v zgornjem Medžimurju, v bližini mesta Sveti Martin na Muri. Terme sestavljajo hotel Spa Golfer, apartmajsko naselje Regina ter wellness, termomineralno kopališče in športna dvorana z igriščem, kjer je tudi fitnes. 

Apartmajsko naselje Regina je idealna izbira za družinske počitnice, dovoljeni so tudi hišni ljubljenčki. Raziskovanja okolice, vinskih cest in kleti se lahko lotite tudi s kolesom, saj je hotel Spa Golfer prvi specializiran Adria Bike Hotel na Hrvaškem, v katerem bo za kolesarje še posebej dobro poskrbljeno. Vabimo tudi k igri golfa, ob naselju se namreč nahaja ogrevano golf igrišče z 9 luknjami.

Termomineralno kopališče je bilo poleti 2014 popolnoma prenovljeno in ga s hotelom povezuje hodnik. Notranji bazeni se nahajajo na skupno 1050 m² vodnih površin in so odprti vse leto. Veliki bazen, rekreativni bazen, otroški bazen in 3 whirpooli so narejeni po filozofiji dr. Rudolfa Steinerja. Zunanje kopališče se nahaja na pribl. 4000 m² in obsega aquapark, gusarsko ladjo in whirlpoole. Za sprostitev bo poskrbel wellness v pritličju hotela s sodobno opremo ter številnimi tretmaji za zdravje in lepoto s savnami.   

V naselju je 69 standard apartmajev (za 2–3 osebe) in 29 družinskih apartmajev (za 4–5 oseb). Vsi apartmaji so klimatizirani in imajo opremljeno kuhinjo, sat. TV in brezplačen WiFi.  

V samopostrežni restavraciji v naselju boste našli edinstveno kombinacijo avtohtonih medžimurskih jedi s pridihom sodobne kulinarike in mednarodne kuhinje.  


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.