Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

AFRIŠKI MANGO - topilec maščob in uspešnica na področju diet

AFRIŠKI MANGO - topilec maščob in uspešnica na področju diet

69%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Afriški mango je primeren za vse, ki želite izgubiti odvečno telesno težo in oblikovati svoje telo. Deluje termogeno, pomaga pri hujšanju in ohranjanju zdrave telesne teže in je bogat vir vlaknin. Zdravilna učinkovina prihaja iz semen afriškega manga, ki raste v Zahodni in Centralni Afriki. Kapsule Pure African Mango vsebujejo čisti ekstrakt semena afriškega manga in so primerne tudi za vegetarijance. Afriški mango pospešuje izgorevanje maščob, delovanje metabolizma in zavira apetit, zato nam brez večjih naporov pomaga izgubiti odvečne kilograme. Odlične rezultate potrjujeta tudi Oprah Winfrey in dr. Oz, ki je kapsule afriškega manga užival 30 dni in z njimi izgubil 4 kilograme. Pure African Mango je proizveden v Angliji skladno z GMP in ISO 9001-2008 standardom kakovosti.

Sestavine: ekstrakt afriškega manga, mikrokristalna celuloza, magnezijev stearat, silicijev dioksid, kapsula: hidroksi propil metil celuloza (primerno za vegetarijance in vegane). 2 kapsuli vsebujeta 480mg ekstrakta semena afriškega manga kar ustreza 4800mg sadeža afriškega manga. Uporaba: vzemite 2 kapsuli na dan z obrokom, za zmanjšanje apetita vzemite kapsulo 30 minut pred obrokom. Pakiranje: 60 kapsul, kar zadostuje za 30 dni. 
Pomembno: izdelek ne vsebuje barvil, umetnih arom, konzervansov, sladil, sestavin mlečnega izvora, soli, glutena in sladkorja.

Spletna stran izdelka: http://beautylabtrgovina.wix.com/beautylab


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.