Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Profesionalno PERMANENTNO podaljševanje in zgostitev trepalnic

Profesionalno PERMANENTNO podaljševanje in zgostitev trepalnic

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Način podaljševanja trepalnic Lash perfect, s katerim na popolnoma, zdravju neškodljiv, način dosežemo daljše, gostejše in lepše trepalnice. Trepalnice so urejene 24 ur na dan in so popolnoma nezahtevne za vzdrževanje. Na vaše trepalnice ročno nanašamo vsako trepalnico Lash perfect posamično in s tem zagotovimo kvaliteten in urejen videz.

Ste že naveličani vsakodnevnega nanašanja maskare, razpackanih ličil in zapravljanja denarja in časa za nanos le teh? 

Urejen videz, dolge in temne trepalnice brez vsakdanjega nanašanja maskare so želja vsake ženske, hkrati pa so to prednosti permanentnega podaljševanja trepalnic. Zapeljiv pogled poveča našo samozavest, počutimo se bolj očarljivi in še bolj zapeljivi.

S tehniko, ki jo uporabljajo v Salonu Emporias in svetovno priznano znamko Lash Percect, bodo vaše trepalnice podaljšali, zgostili in lepo oblikovali. Pri samem postopku pa bodo prisluhnili tudi vašim željam, ter glede na tip vaših trepalnic izbrali dolžino, ukrivljenost in debelino podaljškov. Podaljšane trepalnice izgledajo popolnoma naravno ter so hkrati lahke in primerne za vsakodnevno nošenje. So nezahtevne za vzdrževanje in so vodoodporne.

Način podaljševanja trepalnic Lash perfect, s katerim na popolnoma, zdravju neškodljiv, način dosežemo daljše, gostejše in lepše trepalnice. Trepalnice so urejene 24 ur na dan in so popolnoma nezahtevne za vzdrževanje. Na vaše trepalnice ročno nanašamo vsako trepalnico Lash perfect posamično in s tem zagotovimo kvaliteten in urejen videz.

S profesionalnim podaljševanjem trepalnic je uporaba maskare nepotrebna. Podaljšane umetne trepalnice držijo dokler ne izpade naravna trepalnica, kar je odvisno od cikla rasti posameznika. Naravni ciklus rasti je med dvema do trema mesecema. Za vzdrževanje volumna umetnih trepalnic so potrebni redni refili ali obnove približno na vsak mesec.

Zablestite z odprtim, iskrivim in lepim pogledom!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.