Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Apartmaji Terme Snovik 4* | 3dni/2x polpenzion za 2 osebi

Apartmaji Terme Snovik 4* | 3dni/2x polpenzion za 2 osebi

98%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Več za vas

· brezplačen WiFi povsod po naselju  
· prost vstop na termalne bazene  
· brezplačna uporaba telovadnice v naravi  · brezplačna uporaba pohodniških palic in izposoja koles  
· brezplačno parkirišče  

Opis

Eko Terme Snovik so najvišje ležeče terme v Sloveniji. Ugodna lega in čist svež zrak vas bosta pritegnila k planinarjenju, kolesarjenju ter na prijetne sprehode in pohode primerne tudi za družine. 

Prizadevajo si za ohranjanje okolja in sobivanje z naravo, za kar so v Termah Snovik prejeli mednarodno oznako Eko Marjetica. Poleg tega so Terme Snovik v 10 letih postale uveljavljen termalno-počitniški resort, ki deluje po načelu aktivno - zdravo - zeleno. Največja vrednota tukaj je prav gotovo visoko kakovostna termalna voda, bogata z magnezijem, kalcijem in natrijem. Primerna je za plavanje, pitje in masažo, saj blagodejno vpliva na telo, zlasti na hrbtenico, sklepe, kožo in prebavne organe. Dostopna je tudi za pitje v nastanitvenem in kopalnem kompleksu. 

S svojo pokrito termalno riviero obiskovalcem nudijo možnost rekreacije 365 dni v letu. Skupaj razpolagajo z več kot 1000 m² vodnih površin v notranjih in zunanjih bazenih. V notranjih bazenih lahko uživate ob masažnem bazenu, vodnih hudournikih, podvodnih masažah, slapovih in talnih gejzirjih; v zunanjih bazenih razveseljujejo še tobogani, vzpenjalne mreže, otroški bazeni z igrali in čofotalnik. Ob sredah, petkih in sobotah je nočno kopanje. V Wellness centru so na voljo različne vrste masaž in kozmetičnih storitev V hladnejših dneh dobro denejo savne. Za veselje in smeh otrok pa bodo z različnimi animacijami v in ob bazenu poskrbeli animatorji s Palčkom Snovičkom na čelu. 

74 apartmajev in 31 dvoposteljnih sob se nahaja v tematsko urejenih apartmajskih »hiškah ob gozdu«, v neposredni bližini bazenov. V celoti so zgrajeni iz naravnih materialov, kar bo še dodatno zagotovilo prijetno in udobno bivanje. V vseh enotah je sat. TV in klimatska naprava, v nekaterih sobah in apartmajih pa je na voljo še brezplačen WiFi. 

Samopostrežni zajtrk, z lokalnimi produkti, in večerjo, strežejo v kopališkem kompleksu v Restavraciji Potočka, kjer nudijo tudi tematske jedi in jedi za otroke. Ko čez dan ponagaja lakota, skočite sem še na kosilo. Naj vam zaupamo še skrivnost - posebnost hiše so postrvi, zato jih morate poskusiti.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.