Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL KRUNA, Bečići, Budva, Črna Gora - 490 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi s pogledom na dvorišče za 2 osebi, 7x zajtrk za 2 osebi

HOTEL KRUNA, Bečići, Budva, Črna Gora - 490 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi s pogledom na dvorišče za 2 osebi, 7x zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kruna se nahaja v Bečiću, v naselju Ivanovići, 1200 metrov od hotela Splendid. Obkrožena je s starimi oljkami, predstavlja pa kraj, ki zagotavlja mir in tišino, ki ju lahko redko najdete.


V izjemno prijaznem primorsko-gorskem okolju imajo gosti na razpolago 30 postelj v dvoposteljnih in triposteljnih sobah. Sobe so popolnoma udobne in opremljene, kar vaš dopust še polepša. V četrtem nadstropju se nahaja kava bar in restavracija, urejena v steklu in s prelepim pogledom na morje. Restavracija nudi penzionske usluge, veliko izbiro hrane po vašem izboru ter usluge sobne strežbe, ki je idealna za poslovneže in romantične duše.

V objektu se nahajata tudi letni vrt in prodajalna z mešanim blagom. V njegovi neposredni bližini se nahaja velika oljka, spomenik narave, za katerega je rečeno, da je stara že 2000 let in je s tem četrta najstarejša na svetu. Plaža je dolga preko 2 km, 220 sončnih dni na leto in mediteranska klima pa zagotavljata aktiven počitek.

Objekt obratuje 365 dni na leto. Vedno nasmejani in ustrežljivi lastniki ter prijazno osebje bodo storili vse, da bodo izpolnili vaše želje in pričakovanja. Želeli si boste, da se vaš dopust ne bi nikoli končal in se boste zagotovo še kdaj želeli vrniti na ta edinstven kraj.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.