Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL BOL, Bol, Otok Brač, Hrvaška - 770 EUR - 5x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 5x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

HOTEL BOL, Bol, Otok Brač, Hrvaška - 770 EUR - 5x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 5x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Bol je majhen, elitni hotel, od tal do strehe odetv čisto eleganco. Njegov moderen dizajn je dopolnjen z razkošnimi dodatki in s številnimi izbranimi otoškimi detajli; tukaj boste našli izjemno vzdušjeavtohtonega udobja, kjer boste uživali z vsemi čuti.


Hotel Bol se nahaja400 metrov od morja, 200 metrov od restavracije, nekaj minut hoje od centramesta in trgovin. Od popularne plaže Zlatni rat, ene najlepših plaž na svetu,je oddaljen le 1,5 km.


Za hotelom lahko gostjeuživajo ob bazenu, kjer so na razpolago tudi ležalniki za brezskrbno predajanjesončnim žarkom. Za popolno sprostitev duha in telesa lahko obiščete novo finskosavno, za željne gibanja pa hotel ponuja tudi telovadnico.


Sobe Hotela Bol prijetno bivanje v sobah z balkonom s pogledom na morje ali bazen ter hribe in oljčne nasade. Sobe imajo tudi klimo, sef, TV, kopalne plašče, copate, sušilec za lase in vse toaletne potrebščine. Na voljo vam je tudi prijazno osebje, ki vam bo z veseljem pomagalo.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.