Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

APARTMAJI PINUS, Split, Hrvaška - 250 EUR - 2x nočitev za 5 odraslih oseb ali 4 odrasle osebe in 2 otroka, Kupon je unovčljiv od 1. 9. 2016 do 30. 9. 2016

APARTMAJI PINUS, Split, Hrvaška - 250 EUR - 2x nočitev za 5 odraslih oseb ali 4 odrasle osebe in 2 otroka, Kupon je unovčljiv od 1. 9. 2016 do 30. 9. 2016

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji Pinus se nahajajo v stanovanjskem delu mesta, točno pred parkom Marjan – tu boste našli pravo oazo miru v centru Splita. Split, drugo največje mesto na Hrvaškem, je gospodarski, administrativni, izobraževalni, športni in turistični center Dalmacije, z prometno povezavo do hrvaških otokov kot so biseri Jadrana Hvar, Vis, Brač in Solta.

Apartmaji se nahajajo v tretjem nadstropju prelepe hiše, nedaleč stran od marine Lučica. Dokaj novo in dobro opremljeno stanovanje z urejeno klimatizacijo lepo združuje tradicijo in modernizem.

Apartma je opremljen z vso potrebno opremo za prijetno bivanje: kuhinjska oprema in pripomočki, hladilnik iz ledomatom in zamrzovalno skrinjo, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj, fen, pralni stroj, radio, satelitska televizija, DVD predvajalnik, HI-FI, likalnik, likalna deska, grelec za vodo, otroško posteljico in na zahtevo tudi sef. Apartma se čisti na vsake 7 dni, če stranka želi, lahko uredijo tudi dodatno čiščenje. Brisače se menjajo vsak 3. dan.

Apartma ima 3 spalnice, eno z eno posteljo, eno z dvema ločenima posteljama in eno z zakonsko posteljo; gostje lahko po potrebi uporabljajo tudi kavč kot dodatno posteljo. Za popolno udobje boste v dnevni sobi našli tudi kamin. Urejeno je tudi centralno ogrevanje za obiske v zimskem času. V kopalnici se boste lahko razvajali v turški savni in se sprostili po napornem dnevu.


Hiša je le 100 m oddaljena od morja in je blizu marine Lučica, v delu Splita Spinut. Nedaleč stran od apartmaja je mestni center, kjer lahko obiščete splitske znamenitosti kot so Dioklecijanova palača, cerkev Sv. Dominika, Jupiterjev tempelj in še mnoge druge.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.