Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

APARTMAJI RAKULJIĆ, Podstrana, Split, Hrvaška - 100 EUR - 2x nočitev v Deluxe studiu za 2 osebi, Pijača dobrodošlice

APARTMAJI RAKULJIĆ, Podstrana, Split, Hrvaška - 100 EUR - 2x nočitev v Deluxe studiu za 2 osebi, Pijača dobrodošlice

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hrvaški Jadran je svetovnoznana poletna destinacija zaradi svojih sredozemskih mest ob obali terčudovitih naravnih in zgodovinskih znamenitosti. Splitska riviera in celaDalmacija vas vabita k uživanju v lepotah Podstrane.


Apartmaji Rakuljić ponujajo namestitev v Podstrani. Apartmajiso opremljeni s kuhinjo, ki ima hladilnik, z zasebno kopalnico (tuš, toaletnipripomočki), TV-jem, posteljnino in brisačami. Apartmaji imajo tudi žar, ponujajopa tudi dostavo iz trgovine. Brezplačno parkirišče je dostopno v okviruobjekta. Najbližje letališče je letališče Brač in je oddaljeno 22 km odapartmajev.


Odpravite se na raziskovanje skritih ulic, raznihznamenitosti ter se prepustite uživanju v naravnih lepotah mesta in okolice.Vsem znana Dioklecijanova palača je samo začetek zanimivih atrakcij, ki jihponuja Split. V svoje raziskovanje vključite tudi Dioklecijanove kleti,katedralo sv. Duje, Srebrna ter Zlata vrata, Sfingo na Peristilu, Marjan insplitsko sprehajališče. Split je resnično eno izmed tistih mest, v katero sezagotovo vrnete, enkrat ko ga obiščete.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.