Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

TANDEMSKI POLET Z JADRALNIM PADALOM z izkušenim pilotom in vso potrebno OPREMO: Vzletišče po izbiri, načeloma pa iz vzletišč v Vipavski dolini! AKCIJA 65€! (vrednost 120€)

TANDEMSKI POLET Z JADRALNIM PADALOM z izkušenim pilotom in vso potrebno OPREMO: Vzletišče po izbiri, načeloma pa iz vzletišč v Vipavski dolini! AKCIJA 65€! (vrednost 120€)

96%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


  • Ponudba vsebuje: 1x polet z jadralnim padalom v tandemu z izkušenim pilotom in vso opremo
  • Polet je možen z vzletišč v vipavski dolini (všteto v ceno) ali po vsej Sloveniji z doplačilom (po dogovoru s ponudnikom)!
  • Polet traja od 15-45 minut, odvisno od vremena!
  • Kuponi so unovčljivi do 30.9.2016.

Letenje z jadralnim padalom je od vsega letalstva najbližje tistemu kar doživljajo ptice. Preletavanje pobočij in uživanje ob pogledih na okoliške hribe je tisto, kar želijo mnogi. Najhitrejša pot do poleta z jadralnim padalom je polet v tandemu z izkušenim pilotom.

Varnost. Vsi poleti se izvajajo z najnovejšimi jadralnimi padali in najnovejšo opremo. Vsi piloti so učitelji letenja oz. zelo izkušeni tandemski piloti z licenco. Posebno pozornost posvečamo ugodnim vetrnim razmeram,ne samo zaradi varnosti pač pa tudi zato, da lahko postrežemo s kar največ užitkov ob letenju.

Dolžina poleta. Vsi tandemski piloti so navdušeni letalci, zato poskušajo v zraku ostati tako dolgo, kot je le mogoče. Vse je odvisno od vremena in termike, tako lahko polet traja od 15 do 45 minut.

Ne Pozabi. Priporočamo Vam, da s pomočjo fotografije trajno ohranite prelep razgled na svet s ptičje perspektive. Na Vašo željo lahko fotografiranje prevzame tudi pilot,. tako imate priložnost, da posname tudi sliko Vas v zraku.

Vzletna mesta. Za vzletno mesto poleta s tandemom se dogovorimo kakšen dan pred poletom, upoštevamo Vaše želje, kje in kdaj bi radi leteli. Možni so vsi štarti v Sloveniji, najpogosteje pa uporabljamo štart Lijak, Kovk,Kobala, Čaven. Poslovna darila Polete s tandemom organiziramo tudi za celotna podjetja. Če imate v mislih večje število poletov, Vas prosimo, da nam to sporočite pravočasno, saj bomo tako lahko zagotovili dovolj veliko število pilotov za tekoče izvajanje poletov

Darilni bon. Mogoče ste kdaj v zagati in ne veste, kaj bi podarili ob različnih priložnostih. Rešitev je, naročite darilni bon za tandemski polet ali začetniški tečaj. Vse kar potrebujete je le dogovor glede termina in športno obleko.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.