Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

MEDICINSKA PEDIKURA S SANACIJO STOPAL + ESTETSKA PEDIKURA: Celovita pedikura primerna za otroke, ženske in moške. Kozmetični salon IMPERIJA, LJ!

MEDICINSKA PEDIKURA S SANACIJO STOPAL + ESTETSKA PEDIKURA: Celovita pedikura primerna za otroke, ženske in moške. Kozmetični salon IMPERIJA, LJ!

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>PONUDBA ZAJEMA:
nego vraščenih nohtov
– sanacijo kurjih očes
– sanacijo otiščancev
– nego glivičnih nohtovpiling stopalkopel z balzamom in pepermintovo soljoodstranjevanje trde kožepoliranje stopal in nohtovčiščenje obnohtnih kanalov in oblikovanje nohtovvitaminsko olje, utrjevalec in vlažilec za nohtemasaža stopalmožnost  doplačila SPONKE PODOFIXDelovni čas: Od ponedeljka do petka med 8:00 in 19:00 uro,sobote med 8:00 in 13:00 nedelje zaprto, oziroma po dogovoru
PEDIKURA JE PRIMERNA TAKO ZA ŽENSKE, MOŠKE IN OTROKE! Možnost menjave kupona za originalni darilni bon salona. Veljavnost darilnega bona je enaka veljavnosti kuponaGre za estetsko pedikuro, kopel, pregled stopal, odstranjevanje otiščancev in trde kože, oblikovanje in krajšanje nohtov, nanos ustrezne kreme
Noge so tiste, ki nas pripeljejo kamor želimo in zato bi jim morali nameniti večjo skrb, kot jo.Nase želijo opozoriti s trdo kožo, otiščanci, kurjimi očesi, glivicami in raznimi bolečinami ter deformacijami.
Lepa in negovana stopala bomo z veseljem okrasili s sandalci in pokazali naokrog, brez bolečin pa bomo z njimi lahko prehodili kilometre in preplesali številne sobane.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.