Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

MSM - MINERAL LEPOTE, 1 + 1 GRATIS! Malinca MSM (2x250g), naravno organsko žveplo za zdrave vezi, sklepe, hormonsko ravnovesje in pravilno delovanje imunskega sistem! POŠTNINA VKLJUČENA!

MSM - MINERAL LEPOTE, 1 + 1 GRATIS! Malinca MSM (2x250g), naravno organsko žveplo za zdrave vezi, sklepe, hormonsko ravnovesje in pravilno delovanje imunskega sistem! POŠTNINA VKLJUČENA!

37%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>Ponudba vključuje: Paket 2x 250g. MSM je oblika naravnega organskega žvepla. Je bistven za zdrave vezi, sklepe, za hormonsko ravnovesje in pravilno delovanje imunskega sistema. Pripomore k zdravim lasem, nohtom in koži.Za vse, ki si želite poživeti telo, se očistiti slabih snovi, rehidrirati vsako celico telesa, potem je MSM – mineral lepote prava stvar za vas.MSM (Methylsulfonylmethane) je oblika naravnega organskega žvepla. Le-ta predstavlja pomemben element v človekovem telesu, saj je tudi gradnik beljakovin. Pomemben je pri nastajanju tkiv kakršna sordeče krvničke, mišice, koža in lasje. Je bistven za zdrave vezi, sklepe, za hormonsko ravnovesje in pravilno delovanje imunskega sistema. Pripomore k zdravim lasem, nohtom in koži. MSM je dodatek k prehrani, ki telo oskrbi z biološko aktivnim žveplom v hranilni obliki različnim sistemom v telesu. Čeprav ga je v naravi sicer veliko, se hitro uniči s toploto, sušenjem in pri obdelavi hrane. Več o MSM-ju si lahko preberete s klikom TUKAJ.
MSM pomaga:
* k lepši, mehkejši koži, gostim lasem in tršim nohtom,
* pri alergijah na cvetni prah,
* pri glavobolu in zobobolu,
* pri astmi,
* pri bolečinah v hrbtu, 
* pri osteoporozi,
* pri prekomernemu izločanju želodčne kisline,
* pri zaprtosti,
* pri bolečinah v mišicah (predvsem za športnike),
* pri zgagi,
* pri vnetju mehurja,
* pri blaženju vnetij.
Uporaba MSM-ja Dnevno zaužijemo 1 čajno žličko - najboljše v kombinaciji z vitaminom C,  da se ustvari pozitiven sinergijski učinek. Umešamo jo v vodo v katero dodamo npr. camu camu, ki ima veliko vitamina C oz. sveži sok limone ali pomaranče. MSM si lahko vmešamo tudi v kremo, mila,… Lahko pa si pripravimo kar svojo lepotno kremo za telo, oblogo za lase ali boleče predele – vmešamo 2 jušni žlici MSM-ja in 4 žlice kokosovega olja.
Sestavine: metil-sulfonilmetan v prahu
Neto količina: 3 x 250 g
Poreklo: Kitajska


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.