Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL RESORT DRAŽICA, Krk, Hrvaška - 190 EUR - 2x nočitev za 2 osebi (bivanje v enem izmed objektov Resorta Dražica, odvisno od razpoložljivosti), 2x polpenzion v restavraciji hotela Dražica za 2 osebi

HOTEL RESORT DRAŽICA, Krk, Hrvaška - 190 EUR - 2x nočitev za 2 osebi (bivanje v enem izmed objektov Resorta Dražica, odvisno od razpoložljivosti), 2x polpenzion v restavraciji hotela Dražica za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite nepozabne počitnice v Hotelu Dražica v mestu Krk. Krk je mesto z bogato kulturno in zgodovinsko dediščino in je zaradi svojega položaja odlično izhodišče za obisk številnih znamenitosti na otoku Krk. Ponuja široko paleto vrhunskih lokalnih proizvodov in specialitet, kot tudi številne športne objekte.  

Hotel Resort Dražica se nahaja neposredno ob plaži in le 800 metrov od centra Krka. Resort je sestavljen iz treh poslopij - Hotel Dražica in aneksov Villa Lovorka in Tamaris -, ki se nahajajo v bližini kompleksa z bazenom in teraso za sončenje, in majhnim prilagojenim za otroke. Obdan z borovim gozdom in zelenjem, v bližini plaže z modro zastavo, je Hotel Resort Dražica odlična izbira za prosti čas in užitek. Največji objekt v naselju je hotel Dražica, ki ima 137 nastanitvenih enot, medtem ko imajo depandanse Villa Lovorka in Tamaris, oddaljene le 50 metrov od hotela, skupaj 99 nastanitvenih enot. Vse nastanitvene enote Hotela Resorta Dražica so klimatizirane (klima se vključuje iz centralnega sistema), opremljene s satelitskim LCD televizijorjem, sefom, brezžičnim internetom (WLAN/ Wi-Fi), telefonom z direktno linijo ter sušilcem za lase.

Hotel Resort Dražica ima lastno parkirno mesto in številne restavracije, športne in druge dejavnosti. Predsoba z recepcijo in menjalnica se nahajata v pritličju hotela. Storitev pranja in likanja, je le ena od dodatnih storitev za goste. V hotelu boste našli prostor za TV in kavarno, masaže, fitnes center, internetni kotiček in wi-fi hot spot, zastopstvo prodaja izletov kot tudi trgovino, kjer lahko kupite časopise, spominke in opremo za plažo.  

Atrakcije:
Otok Krk ponuja široko paleto različnih izletov, saj je vsako  mesto na otoku zanimivo na svoj način. Z ogledom starega mestnega jedra lahko občutite pretekli čas. V gostilnah in restavracijah z domačo šunko in sirom, vedno svežimi ribami in morski sadeži, premium oljčnim oljem in vinom pa se lahko prepustite gurmanskim užitkom.

Otok Košljun je edinstveno kulturno-zgodovinsko mesto, ki ga morate obvezno obiskati na Krku. Posebno atraktivna je jama Biserujka, bogata s podzemno galerijo številnih stalaktitov, stalagmitov in kalcitnih stolpov. Tukaj lahko vidite tudi skupino slepih miši, če pridete zgodaj zjutraj ali zvečer. 

Če želite poizkusiti okusno vino, vsekakor obiščite Vrbnik in njegove številne restavracije. Mesto bogate zgodovine, z najožjo ulico na svetu. Baška, imenovana tudi zibelka pismenosti Hrvatov. Namreč, v cerkvici sv. Lucije so našli Baščansko ploščo. Obiščite tudi prekrasno plažo (2 km) ter akvarij in doživite edinstveno doživetje morskega sveta.

V kolikor ste bolj avanturističnega duha, obiščite ski lift, ki se nahaja v puntarskem zalivu. Eden najsodobnejših ski liftov v celi Evropi. Ob doživetju smučanja na vodi ter wakeboardinga, na 400 m2 objekta, lahko uživate tudi v mnoštvu dodatnih vsebin. 

Zaradi bližine preostalih kvarnerskih otokov, je lokacija Krka idealna za izlete. Tako lahko obiščete sosedne otoke Cres, Lošinj, Rab in Pag, v ponudbi pa lahko najdete tudi piknik izlete s kopanjem, kjer se obiskujejo manjši otoki kot so Plavnik, Grgur in Goli otok. Kot del ponudbe izdvajamo obisk nacionalnim parkom, kot so Plitvička jezera, Risnjak in Severni Velebit ter izleti v Gorski kotar, Benetke in Istro. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.